Ziua „Îmbrățișează un vegetarian!”

Serios, cineva s-a gândit să dedice o zi întreagă din an acordării de atenție vegetarienilor. Nu că nu și-ar acorda singuri, dragii de ei, când își rup din timpul lor prețios* ca să te anunțe că nu mai mănâncă carne. (Cacofonie probabil intenționată)

Așadar, fără să ne mai lungi, astăzi este Hug a Vegetarian Day, așa că dacă aveți în cercul de prieteni/cunoștințe o persoană vegetariană, puteți folosi această zi ca o scuză pentru a le oferi o îmbrățișare.

Numai vă rog eu mult să nu-i strângeți prea tare, bine? :)

vegetarian_shutterstock_243279688

Foto: Vegetarian; Foto featured: Vegetarian girl, de la Shutterstock

* timp pe care l-ar fi putut folosi ca să taie morcovii julienne sau să își prepare o salată delicioasă din quinoa și ceva ierburi, mmmm!

23 septembrie mai este Restless Legs Awareness Day – adică ziua conștientizării sindromului picioarelor neliniștite. Se ține în aceeași zi în fiecare an, pentru a coincide cu data nașterii profesorului Karl-Axel Ekborn (născut în 23.09.1907, decedat în 1977), eminent neurolog suedez care a descris primul această boală, în anul 1945. Nici astăzi nu se cunoaște factorul care declanșează această boală pentru care încă se caută vindecarea.

3 thoughts on “Ziua „Îmbrățișează un vegetarian!””

  1. Felicitari tuturor vegetarienilor din lume. Este un mare act de vointa sa renunti la carne. Eu am prieteni apropiati vegetarieni si ii respect pentru asta!

  2. Am si eu o „prietena” care e vegetariana doar atunci cand da bine, de obicei in public. Dar cand merge in vacante pune vegan on hold, ca nu poate sa reziste. De cand mananca proteina ocazional, parca e mult mai dahh, ori nu o cunosteam eu asa bine, nu sunt sigur.

Comments are closed.