Addons pentru Firefox

firefox logo Astăzi e Download Day, ziua în care Mozilla şi-a propus să stabilească un record: cele mai multe download-uri de software [Firefox 3, nu orice software, desigur] într-o perioadă de 24 de ore. Dacă-şi revine site-ul, o să-l descarc şi eu. Până atunci, iată câteva add-ons utile. Eu le folosesc frecvent şi chiar aveam nevoie de o listă cu link-urile astea. Pe măsură ce descopăr altele utile, le voi trece aici.

 • Screengrab [pentru screenshot-uri]
 • FireFTP [client FTP în browser]
 • TwitterFox [Twitter, disponibil direct în browser]

UPDATE: Dany a strâns 25 de addon-uri recomandate de bloggeri, me included. Enjoy!

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

2 thoughts on “Addons pentru Firefox

 1. spooky ROMANIA

  Eu l-am downloadat azi dimineata la 4:55 :)… daca il vrei ti-l trimit pe Y!M.
  E cam slabut FireFTP [client FTP în browser] , recomand FileZilla Client , nu mananca atatia rami , are banda de transfer mai mare , nu ca ftp smart client care stai cu ani sa se incarce:D

 2. Maddy ROMANIA

  fain, n`am stiut de download day dar dupa ce am citit am facut upgrade si acuma scriu de pe firefox3. fancy, dar nu`mi place in address bar ca daca scriu “De” imi arata si “Denisuca” dar si “ultimele filme vazute DE danezia” si “aradon-portal DE stiri din arad”.

Comments are closed.