Am schimbat [iar] hainele

Am schimbat – din nou – tema. De data asta am ales Many Colors Idea, care deocamdată îmi place mult. Şi o s-o las până reuşesc să fac eu una sau până găsesc o temă şi mai… colorată.

Vă place? Sau îl vreţi pe Mufică înapoi? :D

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

18 thoughts on “Am schimbat [iar] hainele

 1. catalin ROMANIA

  si ziceam ca eu m-am colorat nitel… pai ia d-aici culoare. parerea mea e ca bastylica are dreptate. deci el a zis, nu eu :D

 2. Denisa ROMANIA

  Da, mă, am înţeles, bastylica a zis, nu. Şi mie mi se pare puţin ciudăţică, până mă obişnuiesc cu ea. Dar îmi place… parcă mai mult decât aia cu Mufică.

 3. bart ROMANIA

  Arata destul de ok. Din ce am vazut nu e mare filozofie sa faci o tema de wordpress. Mai ales ca esti “o tara de graphic designer” ar fi interesant sa materializezi propria viziune a cum vrei sa arate locul asta.

 4. bastylica ROMANIA

  destul de ciudata tema…parca era mai faina cea veche. (fara suparare, e doar umila mea parere)

 5. Nevasta ROMANIA

  Mie imi place aia cu Muficaaaa! Oricum si asta este vesela si colorata :) Numai ca ma scot din minti creioanele alea (parca-mi intra in ochi)
  Si eu m-am schimbat cu totul :D. Iti place?

 6. Mapguy ROMANIA

  Si mie parca imi placea mai mult tema anterioara. Oricum alegerea e a ta, noi te citim orice ai face, in cel mai rau caz exista RSS :)

 7. Denisa ROMANIA

  Am revenit la “tema cu Mufică”, prea îl vroia toată lumea înapoi. Oricum, sunt în căutarea unei alte teme şi în măsura în care o să am timp să învăţ, voi crea eu una, aşa cum vreau. ;)

Comments are closed.