Am mai testat o dată șamponul uscat Batiste

De data asta, în cadrul campaniei de la BUZZ Store. Am primit două tuburi de șampon uscat spre testare și de data asta mă declar mulțumită. Vedeți de ce în video-ul de mai jos. 

Primele impresii despre șamponul uscat Batiste le puteți citi aici.

Dacă sunteți din Hunedoara și v-am făcut curioase, să știți că mai am câteva mostre de dat. Let me know.

buzzP.S.: Şi voi puteţi testa gratuit unele produse nou apărute pe piaţă. Înscrieţi-vă în comunitatea BUZZstore, completaţi chestionarele şi răspândiţi vorba!

3 thoughts on “Am mai testat o dată șamponul uscat Batiste”

  1. Eu inca sunt sceptica in ceea ce priveste samponul uscat, in general. Recunosc, pana acum nu am folosit Batiste, dar am folosit unul din America, foarte laudat, de altfel, insa parca tot nu mi se pare ca da randament. Parul mi-l simt mai putin gras, dar nu prea se vede acelasi lucru. Pe langa faptul ca ma mananca scalpul de la el…

  2. Eu de obicei folosesc pudra de talc. Merge pe acelasi principiu ca samponul uscat si castig o zi intre spalari, uneori si 2.

  3. Va pup cu drag, am testat mai multe produse in campaniile Buzzstore, fel de fel, incepand cu Martie 2015, nu am apucat insa si acest produs, incet incet am inteles ca prin Buzzstore chiar se poate face marketing serios dar si verifica produse de calitate.

Comments are closed.