Ba da!

Se vede treaba că nu sunt singura deranjată de atitudinea dăştepţilor de la Bazar Net care trimit spam şi-apoi trântesc un disclaimer în care îmi explică de ce “acest mesaj nu poate fi considerat spam”. Păi hai să vă spun eu cum stă treaba: e adresa mea de mail, deci orice mesaj primit de la un site la care nu sunt abonată poate fi considerat spam, pentru că aşa vreau eu, bă!

După ce a primit mailul a doua oară, Apollinaire vine cu o idee. Pe care o s-o pun în practică începând de azi.

***Nota: acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece este o prima incercare de prezentare a unei oferte pentru inceperea unei eventuale colaborari. Daca acest mesaj v-a deranjat, ne cerem scuze anticipat, daca doriti ca adresa d-voastra de email sa fie scoasa din baza noastre de date va rugam sa ne comunicati acest lucru la adresa de email remove@bazarnet.ro cu subiectul REMOVE.

Am mai făcut ceva asemănător cu alţi spammeri: le-am dat forward la toate prostiile gen pps, Yahoo se închide, bancuri, tot ce aveam eu inutil în inbox la vremea aia. Nu s-au liniştit de tot, dar nici nu am mai primit zilnic mesaje de la ei.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

One thought on “Ba da!

Comments are closed.