Băi, deci îmi place Sandero

Nu credeam că o să spun vreodată că-mi place un model de Dacia, dar am trăit s-apuc şi ziua asta. Nu numai că-mi place, dar aproape că-mi vine să zic “vreau şi eu!”. Dacia Sandero arată neaşteptat de bine şi are o faţă zâmbitoare. Ce-o fi sub capotă nu ştiu, dar superficiala de mine zice că exteriorul e super simpatic.
Are cineva idee cât va costa? :D

LATER UPDATE: Mi.am amintit ce mai vroiam să zic… “San-dero” nu vă sună a nume de detergent? :D Spală imaginea învechită pe care o avea Dacia…

dacia sandero1 dacia sandero2 dacia sandero3

Dacia a prezentat azi şi noua siglă… aşa cum zice şi Piticu, seamănă cu un desfăcător de bere, dar e de departe mai mişto decât oribiliciunea albastră dinainte.

logo dacia

Foto: DaciaGroup.com

Detalii şi mai multe fotografii pe automarket.ro şi daciagroup.com.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

16 thoughts on “Băi, deci îmi place Sandero

 1. Delia ROMANIA

  arata fain, dar nush de ce imi aduce in minte corsa nou. iar daca i-ar mai schimba si capacele, ar fi buna treaba

 2. Mapguy ROMANIA

  Din fata imi pare ca seamana cu Nissan Tiida. Doar sunt in acelasi grup, au imprumutat si ei niste idei. Oricum mai simpatica decat ma asteptam.

 3. Catrina ROMANIA

  Cind s-a lansat Loganul (la nu’s ce salon Geneva or …) am zis: “Imi iau si eu!” Cind a aparut live … Bleax! La fel si loganul break! Va aduceti aminte ce look teribil avea? Iar cind l-au lansat, ca in bancul cu Bill Gates: “Ala a fost demo!” Nu mai am incredere ABSOLUT DELOC in ce inseamna Dacia – afara gardul!

 4. Ada ROMANIA

  Ce desfacator de bere retard! Si ce design copiat! De-aia e draguta, ca a copiat ceva dragut. La exterior. Astept sa vad ce zic cei care o vor folosi…

 5. TLP ROMANIA

  Trebe formatat codul genetic.. prea mare preponderenta pulimii in randurile desteptilor :)

 6. Dani ROMANIA

  problema Daciei Sandero e urmatoarea.. in Brazilia si in alte tari se cheama Renault Sandero, la noi se cheama cica Dacia Sandero.. este un singur lucru clar.. suntem de rasul curului.. nu stim sa facem ceva original? numai modele copiate?

  chiar nu stiu de ce am facut noi contract cu Renault, care sunt printre cele mai slabe automobile din lume, ne-am facut de ras cu Logan, o sa ne facem si cu Sandero dar asta e.. suntem obisnuiti noi romanii cu asta..

Comments are closed.