Breaking news: E CALD!

Da, domnule, a venit vara, e normal să fie cald!

Dau pe Antena 3 să văd ce s-a mai întâmplat prin ţară şi lume, aflu că e cald. Realitatea zice că o să fie caniculă şi “stăm de vorbă în câteva momente cu X, doctor în meteorologie”. Acum ne trebuie un doctor în meteorologie ca să ne spună că e cald?

Oameni buni, suntem în luna iunie. În anii trecuţi, am avut parte de caniculă pe tot parcursul verii. Ce e atât de nou în asta? Parcă văd că toaaate jurnalele de ştiri vor începe cu “noutăţi” despre caniculă. Canicula a făcut victime, bătrâni tembeli care ies din casă când arde soarele mai tare şi fac insolaţie sau crapă, vânzările de apă minerală s-au triplat, omuştenii din oraşul Y s-au dus cu toţii la ştrand, berea se vinde mai bine decât pita caldă, cu toate că s-a scumpit, seceta distruge culturile ş.a.m.d..

Şi de ce naiba se mai face audienţă cu ştirile astea? Suntem atât de tâmpiţi încât ne place să ne uităm la nişte ştiri care ne spun ceea ce simţim pe propria piele, şi anume că ne este foarte cald?

Şi-o să mă plictisesc îngrozitor când voi mai citi şi pe bloguri astfel de “ştiri”. Şi eu mă mai plângeam că e cald, dar gata… it’s a fact. Nu ai ce-i face, fie te ascunzi la umbră şi bloghezi despre ceva inteligent, fie închizi calculatoru’ şi te culci.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

5 thoughts on “Breaking news: E CALD!

  1. je UNITED KINGDOM

    denisa …sa stii ca afara e cald:)))) apropos daca te intreaba cineva de unde stii zici ca ti-am zis yo:)

Comments are closed.