Care am fost!

M-a mâncat rău limba să-i spun lui Marian Vanghelie că ar trebui să încerce, din când în când, şi câte un “pe care” în loc de “care”, dar n-am îndrăznit să-i spun, când el îmi explica atât de frumos că lumea îl iubeşte.

Eu cu Vanghelie 2

Eu cu Vanghelie 1

S-a întâmplat la conferinţa PSD de astăzi, din Deva, unde a vorbit despre averile politicienilor Dan Radu Ruşanu [PNL] şi Gheorghe Barbu [PD]. Deh, ca-n campanie!

După ce-a văzut pozele, frăţică [Bro] şi-a pus statusul ăsta ca să mă oftice. Poftă bună, ce să zic!?

Unii munceşte

This entry was posted in la grămadă on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

28 thoughts on “Care am fost!

  1. Mihaita ROMANIA

    lasa ca si vaghelie e un democrat sterilizat :) inca odata te intreb: ce vruiai sa faci cu briketa? nu te-am intrebat ce scrie pe ea!

  2. Mihaita ROMANIA

    apai…de la bere la psd nu-i cale lunga ca si de la pd pana la vanghelie ;) asa ca briketa ta este un indemn de a vota psd-ul! mesaje “subliminale” a?

  3. Denisa ROMANIA

    Merci, dar tocmai stau şi cântăresc… cineva mi-a zis că nu mă regăseşte deloc pe blog. Că nu-s eu. Şi nu ştiu cum să fac să fie bine…

Comments are closed.