Ieri, salonul Attitude din Deva a prezentat clientelor sale fidele (și câtorva norocoase, printre care mă număr) cea mai nouă achiziție în materie de aparatură pentru tratamentul pielii. Nici nu știu cum să-i spun exact, că dacă i-aș zice aparat de masaj ar fi prea puțin, dacă-i spun aparat pentru tratament pare ceva medical, când de fapt aparatul ăsta este un fel de aparat pentru stare de bine. Asta pe scurt.
Ceva mai pe lung…
Eu nu știam nimic despre aparatele LPG și nici despre ce pot ele să facă pentru noi. Am avut norocul, ca de fiecare dată, ca blogul să mă aducă în atenția doamnei Lia Ciontoș, care conduce (și deține) salonul Attitude by Cosmetics Style din Deva și cele două saloane de frumusețe din Hunedoara. Ea mi-a propus să ne cunoaștem și să văd minunatul aparat, despre care vorbește de parcă ar fi un copil minune. Și cam este!
Aparatul cu pricina arată ca un roboțel high-tech și vine la pachet cu patul pe care pacienta (sau clienta?) se întinde ca să i se facă masaj. Căci asta face: îți află punctele sensibile și te masează până când uiți de tine și de toate necazurile.
LPG Alliance este cel mai nou „membru” al familiei LPG. LPG produce aparatură pentru masaj și îngrijirea pielii de 31 de ani. Istoria acestui brand începe cu un domn care a avut un accident și trebuia să meargă de două ori pe zi la masaj facial, dimineața și seara. Dimineața, maseurul era odihnit, masajul era corespunzător, dar seara nu mai avea același efect binefăcător. Domnul nostru, inventiv de felul lui, a conceput primul aparat care să îi facă masaj fără să mai fie nevoie de un om – căci omul mai poate fi obosit sau lipsit de chef. Invenția a fost una de succes, dacă după trei decenii LPG continuă să inoveze și să aducă pe piața din întreaga lume aparatură pentru îngrijirea pielii.
Așa cum am spus, am avut norocul de a face cunoștință cu acest aparat încă din prima sa zi la Deva. Mi-au dat un costum, m-au urcat pe masă și m-au masat. 40 de minute au trecut de parcă ar fi fost 20!
Expriența mea anterioară cu saloanele de înfrumusețare era limitată la câteva ședințe de electrostimulare și alte proceduri nu foarte complicate. Aveam, într-o oarecare măsură, așeptări „dureroase” de la această primă ședință cu LPG Alliance. Probabil că și alte femei trăiesc cu impresia că dacă nu te doare, dacă nu simți durere, masajul nu are nici un efect. Ieri am aflat că nu e așa, că un masaj făcut cu instrumentele potrivite și aplicat în punctele importante poate fi super eficient. Ce încerc eu să vă zic aici este că masajul cu acest aparat nu doare deloc. DELOC.
Cum spuneam, m-am schimbat într-un fel de salopetă, m-am urcat pe masă și mi-am creat un profil, pentru ca aparatul să știe cu cine are de-a face. Trebuie să îi spui ce înălțime ai, ce greutate, operatorul introduce date referitoare la tipul de țesut, la prezența sau absența vergeturilor și a aspectului de coajă de portocală al pielii etc. După ce profilul a fost creat, în funcție de zonele pe care le vrei ameliorate, îți alegi obiectivul, operatorul selectează durata masajului și începe să te maseze. Aparatul în sine este un mic robot, dar pe tine te masează un braț care are în capăt tot felul de chestii (ventuză, braț pentru masaj orizontal și vertical etc.) și pe care operatorul îl plimbă, încet, pe părțile corpului pe care le vrei lucrate.
Ce vă spun eu aici este urmare a experienței mele de o oră și un pic. Înainte să calc în salonul Attitude din Deva nu am mai beneficiat de așa ceva, nu știam ce e roboțelul ăla, dar am aflat, am fost masată, am fost plăcut surprinsă de lipsa de durere și de senzația de după.
Voi continua ședințele și o să documentez experiența pentru voi – și pentru mine, de ce să mint?, că și eu vreau să am „dovada” scrisă (și filmată) a prezenței mele într-un salon de înfrumusețare.
Prețul recomandat al unei ședințe este de 80 de euro, din ce am auzit eu. Doar că doamna Lia a stabilit, la Deva, tarife mult mai mici: aproximativ 150 de lei/ședință (40 de minute), mai bine de jumătate față de prețul din București. Dar știm cu toții că Deva nu-i București!
Pachetul de 6 ședințe costă 900 de lei (780 cu reducere, pentru clientele existente sau pentru cine a mers la prezentare), iar pachetul de 12 ședințe, 1.560 de lei (cu un voucher de 200 de lei cadou). Astea sunt prețurile pentru pachetul corporal, pentru pachetul facial, o ședință costă 100 de lei.
Un lucru cu care ne mândrim este că Hunedoara este cel de-al treilea județ din țară care are acest aparat super nou și ultraperformant, după București și Bihor. Urmează să mai fie puse în funcțiune aparate LPG Alliance la Cluj-Napoca, Timișoara și Ploiești, dar până atunci, suntem din nou fruncea la ceva.
Detalii tehnice (și de tot felul) despre aceste aparate puteți citi și aici. Cum vi se pare? Ați făcut astfel de tratamente? Știați că și Andreea Marin se îngrijește cu acest aparat?
Sa stii ca te invidiez putin pentru treaba asta pe care-ai facut-o! :))
Stai așa, că a fost doar demo. De luna viitoare urmează ceva mai serios, acum am și filmat în timp ce eram masată și no…
Hmmm… Imi place!!!
Oh, am zis ca de la anul o sa incep si eu sa sparg niste bani pe la saloane, prea am muncit atatia ani si m-am lasat cu rasfaturile pe locul doi. Da, imi mai iau o crema scumpa, un produs misto de par, samd. Dar prin saloane nu calc decat atunci cand ma tund si cand am vreun eveniment si tre’ sa ma coafez si sa imi fac unghiile. In rest, acasa… Dar, gata, schimb foaia! Ca doar sunt femeie si o viata am.
Aparatul asta ma imbieeee asaaa de tareeee!!
Clar, e pe lista… Zici ca in Bucuresti e dublu? Grrr… Daca fac de 12 ori, naveta pana la Deva, tot ma costa benzina si ajung la aceiasi bani :))))))))).