De esenţă tare

Azi am primit baxul de bere Stejar câştigat aici. 24 de doze numai pentru mine.

Chiar mă crede cineva? Cu doi băutori de bere pe lângă mine, nu am nici o şansă. Iar eu, oricum, prefer Heineken, chiar dacă-i de “esenţă” mai tare [moneyz].

M-au amuzat, totuşi, câteva amănunte care le-au scăpat celor de la Ursus Breweries: premiile s-au împărţit în parcarea magazinului Kaufland din Hunedoara, din portbagajul unei Dacii negre, iar pozele câştigătorilor se făceau cu un telefon mobil.

stejar

Părerea mea e că, în momentul în care faci o campanie prin care-ţi critici concurenţa, iei în calcul toate detaliile: livrarea decentă a premiilor oferite, asiguri un aparat de fotografiat celui care le livrează, nu faci poze cu telefonul şi… mda, cam atât.

Ambalajul e schimbat, scrie şi “caracter masculin” pe doze. Poate de-acolo Dacia veche. Bărbatul adevărat e bărbat şi-n Dacie!

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

8 thoughts on “De esenţă tare

 1. Andrei Militaru ROMANIA

  Mie mi-a venit baxul acu` doua saptamani. Dar nu asa, ci in fata usii. Poza au facut-o cu o sapuniera cat de cat decenta. Plus ca cei 2 reprezentanti s-au purtat impecabil…

 2. XtraVagAnT ROMANIA

  La Botosani stejarii au ajuns cu Tico manat de doua pitzi carora le-au trebuit doua ore sa faca 3km in oras.
  Fara poze di pacate. Probabil ca nu aveau mobil, au fost ramas doar cu fixul :D
  Am luat doua baxuri din care unul deja l-am impartit la prieteni.
  Toate bune!

 3. fifi ROMANIA

  si eu vreu bax de bere!!!asa nu ma mai joc! ce trebuia sa fac ca sa fiu si eu pe lista de castigatori???? eu niciodata nu-s pe faza!is defazata. striga si la mine la geam cand e rost de castig. ca mama ma lasa afara la joaca cu copiii. si ma lasa sa beau si bere…

Comments are closed.