De la Ştei la Hunedoara

După o nuntă obositoare, dar frumoasă, în ciuda faptului că nu cunoşteam aproape pe nimeni, ne-am întors acasă. Iar la cinci minute după ce apăs butonul “publish”, voi dormi ca un prunc. Sebi doarme de câteva ore bune…

judeţul hunedoara

Am scrijelit postul ăsta pentru ca oamenii frumoşi pe care i-am cunoscut la nunta de la Ştei să aibă unde comenta şi să-mi lase adresele lor de mail, întrucât noaptea trecută nu mi-am dat seama că ar fi bine să le cer. Noroc cu frumoasele noastre cărţi de vizită. ;)

Îhî, în poză eram desculţă. :D

Ştei este un oraş din judeţul Bihor, unde se fabrică produsele European Drinks şi Foods şi ce-or mai avea CheMicoola Brothers.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

5 thoughts on “De la Ştei la Hunedoara

 1. florin&mirela ROMANIA

  Salutare tineri casatoriti; Multe felcitari si casa de piatra.
  Abia azi am ajuns in fata PC-uluil; am auzit de la Carmen de la Sibiu ca ai postat pe blog despre nunta; ms tare multa , i-mi pare bine ca va placut si ca v-ati simtit bine.
  Daca ai poze de la nunta te rog trimite-mi si mie.
  Va pupam pe toti.
  Florin si Mirela

  P.S. ne vedem la nunta…apropos cand ???

Comments are closed.