Deva are palmieri

Aşa-i că e nenatural ca un sens giratoriu dintr-un oraş din România să fie “împodobit” cu palmieri? Mno bine, dar la Deva orice e posibil. Aştept cu interes inaugurarea unei plaje sau de ce nu, a propriului ocean. Pârtie de ski când o să vedem?

Giratoriul aflat la intersecţia Bulevardului 22 Decembrie cu Strada Nicolae Bălcescu poate fi numit, de miercuri, “al palmierilor”. Asta pentru că edilii Devei au hotărât să planteze, în respectivul sens giratoriu, palmieri, dar şi multe alte plante cu iz de Mediterana. Cei cinci palmieri vor fi protejaţi în perioada iernii, prin scoaterea din pământ şi depozitarea lor în seră.

sursa

Chiar sunt curioasă câte mai pot să facă edilii Devei în mai puţin de o lună. A început campania electorală, aveţi grijă în ce călcaţi!

EDIT: Poză de la Hunedoreanul – palmieri şi panseluţe:

palmieri si panselute

This entry was posted in la grămadă and tagged , , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

18 thoughts on “Deva are palmieri

 1. 2/2 ROMANIA

  lol. si eu am palmier, e adevarat. in ghiveci.
  Ei pot face multe. La noi se impart de zor fluturase cu candidatii, nu lipsesc fularele de la gat ;))

 2. jaizje SPAIN

  ashea? io astept cu nerabdare sa populeze dealul cetatii cu pitoni ,ca viperele is neinteresante

 3. Adi Popescu ROMANIA

  In caz de nu ai aflat inca vreau sa fiu eu primu care te anunta. Ai castigat un Mp3 player la concursul “freaca buha”. chiar detasat …. bravo :)

 4. melis ROMANIA

  n-am apucat sa vad palmierii pe viu, doar la tv…
  cu partia de ski nu-ti fa probleme, vine si ea. acu cateva luni zicea mircia ca va fi in spatele cetatii..off, in ce oras traim.

 5. Robintel ROMANIA

  Puteţi să vă consideraţi norocoşi. Aveţi o ruină pe un vârf de deal dar i-aţi tras telecabină. Eu zic că tot e mişto. De-abia aştept să vin în excursie la voi în staţiunea tropicală Deva. A, şi e fain şi scrisul de pe munte. Deva rules.

 6. Denisa ROMANIA

  Cipoc, important e să reziste până pe 1 iunie, eventual şi-n turul al doilea. Dup-aia nu mai contează, dacă iese tot Mircia, vine alt buget, alţi bani de cheltuit, dacă iese altul, vine cu alte idei. :D

 7. deveanu ROMANIA

  Super sensul cu palmierii. Acum recunoaste ca ti-e ciuda de nu mai poti. Muta-te in Deva e mult mai fain orasul decat Hunedoara . Am vazut pe un site , ceva televiziune on line , shoopps parca , un film cu Deva noaptea. E superrr orasul. pa

 8. Denisa ROMANIA

  Da, deveanule, mor de ciudă şi câteodată plâng în baie, să ştii.

  Deva e OK, arată mult mai bine decât orice alt oraş din judeţ, dar mie-mi pare rău că tot ce se face e doar praf în ochii electoratului şi nimic mai mult.

 9. A.Faith ROMANIA

  din păcate “ăştia de sus” urmează exemplul ăstora de la mare, de-al de Mazăre & co. numai că uită că România nu-i o ţară ca Grecia sau Spania. În Craiova au stricat centrul cu aceşti palmieri.

Comments are closed.