Din respect pentru cititori

…am renunţat la reclamele de la Google, pentru că în Internet Explorer nu se mai vedea aproape deloc pagina. Am aflat că tema e de vină, dar nu vreau să o schimb deocamdată.

Nu m-apuc acum să înjur Internet Explorer-ul, deşi în Firefox totul era OK chiar şi cu reclame, însă am un mic sfat pentru utilizatorii de IE [adică jumătate din vizitatorii mei]: măcar o dată încercaţi să navigaţi cu Mozilla Firefox. S-ar putea să vă placă!

This entry was posted in la grămadă on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

8 thoughts on “Din respect pentru cititori

 1. Mihaita ROMANIA

  Btw, poate faci o versiune lite pt pda-uri sa te citim si cand nu suntem in fata computerului.

 2. Moflea ROMANIA

  Eu nu prea folosesc IE ca merge si greu si unele pagini nu se vad asa de bine, mai folosesc Mozilla dar ff rar, mai mult folosesc Opera ca dupa parerea mea e ff bun. Oricum fiecare cu parerea lui ;)

 3. bastylica ROMANIA

  De aproximativ 3 ani folosesc doar Firefox, ba mai mult de fiecare data cand reinstalez windows-ul (ca doar aici vine inclus) il tai din firewall pentru a fi sigur ca nu ies cu el. Multe neajunsuri, dar pentru cei ce construiesc pagini e util sa stie daca se vede bine si in IE. Blogul meu a avut o problema in IE care am rezolvat-o pentru ca mi-a atras un cititor atentia (tot din cauza temelor de wordpress)

 4. Maddy ROMANIA

  Mozilla FTW. inainte foloseam Opera, nu am avut nici un fel de probleme cu siteurile utilizand aceste browsere.

Comments are closed.