Greu la deal…

Prima zi de lucru din 2008. Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu m-am urnit azi “dimineaţă”. M-am trezit cu greu, în urma unui telefon primit la ora 12.30. După o cafea dublă şi după ce-am citit TOATE feed-urile din reader, m-am învârtit vreo oră prin casă, în căutarea unor chestii pe care le cumpărasem acum câteva zile şi de care nu mai dădeam nicicum. Nu aveam neapărat nevoie de ele, dar atât îmi era de lene, încât aş fi fost în stare să mă leg de orice ca să nu ies încă din casă, mai ales că pierdusem Remusu de 12 [Remus e colegul care mă ia cu maşina de obicei] şi aveam impresia că-i tare frig afară.

Am ajuns la Deva când deja se întuneca, am mai fumat o ţigară cu prietena mea Miha, am venit în redacţie şi gata! S-a rupt vraja! S-a terminat concediul! :(

De azi reîncepe distracţia. Sau să-i zic calvar? Om vedea în decembrie cum va fi fost. Cert e că, vrând, nevrând, am intrat în pâine. Să am spor… [da, da, îmi urez singură, ce-o să fac acu’?!]

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

8 thoughts on “Greu la deal…

 1. Denisa ROMANIA

  Mie-mi spui? Aşa mi-au trecut toate… iar cât am stat la Iaşi am avut acces limitat la net, aşa că, ajunsă acasă, parcă nu mai tastam cu aceeaşi rapiditate. Nici la serviciu nu m-am reacomodat cu tastatura asta… Greu, dom’le, greu!

 2. BlindGirl ROMANIA

  Bafta… si spor de munca in noul an…ii greu cu reacomodarea; merge treaba ca melcul. Da’ pana la urma vine el si cheful…

  Parca nu mai sunt workaholica. M-am dezintoxicat in vacanta!

 3. b0gdan ROMANIA

  =)))))))))))))

  Com’on…. eu ma trezesc in fiecare dimineata la 6.45 :((..

  Daca nu mi-a placut cartea…

 4. SweetDream ROMANIA

  Spor la munca pe noul an. Oricum, se anunta frumos-frumos! Sunt convinsa ca atunci cand o sa traem linie in Decembrie o sa realizam ca am avut un an de neuitat! Felicitari de logodna!

Comments are closed.