Cum să primești un hamburger de la McDonald’s

McDonald’s intră în era tehnologiei! Tocmai și-a lansat aplicația de Android și iOS. Nimic ieșit din comun până aici; ieșit din comun este faptul că dacă-ți instalezi aplicația pe smartphone, poți primi un produs gratuit de la McDonald’s!

Mai precis, un hamburger sau un McPuișor sau o porție mică de cartofi prăjiți. Am testat: e pe bune. Am primit un McPuișor, ocazie cu care am aflat care este diferența dintre McChicken (sandwichul meu preferat de la Mc) și McPuișor: cel din urmă este mult, mult mai mic. Sunt, însă, câteva aspecte demne de luat în seamă, dacă vreți să beneficiați de gratuitate: 

  • după instalarea aplicației, trebuie să vă faceți cont
  • mergeți la Vouchere și „deschideți” voucherul găsit – acesta se mută automat în secțiunea „Voucherele mele”
  • când vă aflați în restaurantul McDonald’s, pentru a cere produsul gratuit, trebuie să aveți pornită Locația/Location services
  • nu trageți voi de fermoarul care dezactivează voucherul, că nu mai primiți nimic!
  • nu mergeți la Mc când e aglomerat, riscați să stați, ca mine, 40 de minute la coadă și să vi se facă foame, ajungând să cheltuiți pe fast food mai mulți bani decât v-ați planificat

În altă ordine de idei, dacă tot eram acolo, mi-am propus să încerc plăcinta cu cremă de brânză și gem de caise, că arăta bine. Am luat una și pentru mama, normal, dar când le-am primit (deja ambalate în pungă) nu am stat să analizez ce-i înăuntru. Înăuntru erau plăcinte cu vișine, iar eu eram deja departe de McDonald’s. Oricum nu m-aș fi întors, să mai stau 40 de minute la coada aia nebună.

Ultima dată când am mers la Mc, am luat cafea pentru drum. Paharul avea capac, dar cine mi-a dat-o nu l-a fixat, eu nu m-am uitat și rezultatul a fost: cafea pe pantaloni. Am primit atunci o cafea în schimb (pentru că o vărsasem pe toată pe mine), dar pantalonii a trebuit să mi-i curăț singură, la baie.

Înțeleg că sunt ore de vârf și că în ciuda angajaților, mulți, care nu stăteau nici o secundă, restaurantul era tot plin de oameni înfometați care trebuiau hrăniți rapid. Nu înțeleg care-s șansele să pățesc nasoale de două ori consecutiv. Cred că acestea, statistic vorbind, sunt foarte mici.

Poate că deschiderea încă unui restaurant McDonald’s în Deva, în incinta Shopping City, nu e o idee rea. La ce cozi sunt tot timpul la KFC, cred că piață de desfacere este.

4 thoughts on “Cum să primești un hamburger de la McDonald’s”

    1. Succes! Dar instalează întâi aplicația și obține voucherul, lasă doar ultimii pași pentru când ajungi în restaurant! Și știi pvoestea, nu îi da prea mult McD. :)

Comments are closed.