La mulți ani fericiți, Sebi!

Te știu și te iubesc de 10 ani, Sebastian Bârgău.

M-ai luat pe numele tău, cu toate defectele mele, și m-ai iubit și m-ai protejat. Mi-ai arătat lumea (pe viu sau din cărți, Wikipedia, interneți), m-ai învățat chestii, alături de tine am crescut (la figurat hehe) și am devenit un om mai bun și datorită ție. Aparent, și lipsa de modestie este contagioasă!

Moșule, îți mulțumesc pentru că nu mă lași să îmbătrânesc! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și mai ales pentru că îmi ești alături la bine și la greu, cum au scris oamenii ăia în jurăminte. Mai ales la greu… că la bine e aglomerație întotdeauna.

La mulți ani și sănătate! Restul le cumpărăm. Te iubesc!

8 thoughts on “La mulți ani fericiți, Sebi!”

 1. Ce frumos ai scris tu aici din suflet! La multi ani, sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi amandoi si sa impartasiti in continuare cu noi ideile/opiniile voastre, pe blog! :D

  Happy Birthday, Mr. Bargau!

  1. Da, și eu îi doresc același lucru, dar nu i-a pierit de tot. Problema e că „se irosește” pe Facebook, pentru că pe blog nu ai instant gratification…

 2. Ohhh! Un mesaj scurt si emotionant, cum doar cineva care iubeste cu adevarat il poate scrie.
  La multi ani!!

 3. La multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti! Vorba evreului: „Sanatate si bani, ca restul se cumpara!”

 4. Multi ani Visului tau. Sa fie sanatos si fericit, sa fiti sanatosi si fericiti, sa cresteti impreuna

 5. Iooooi, ce frumos ai scris…si din suflet! No, vă urez muulți ani fericiți împreuna! Dacă trec prin Huniedoara poate bém un ştampăl die pălincä :-)

Comments are closed.