Mai ştiţi vreun hotspot?

Sunt convinsă că în judeţ există mai multe hotspot-uri, adică wireless gratuit. Eu le mai adaug pe măsură ce le descopăr, dar umblu prea rar cu laptopul după mine şi ar fi bine ca această listă a hotspot-urilor din judeţul Hunedoara să fie mereu la zi [ca să nu zic “cât mai completă”, că-mi dau singură palme].

Aşadar, dacă mai există hotspot-uri pe care nu le regăsiţi aici, daţi un semn şi actualizez lista. Mulţumesc!

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

12 thoughts on “Mai ştiţi vreun hotspot?

 1. mariusrusu ROMANIA

  Pe free-hotspot.com zice ca ar fi in Orastie hotspot la Imobiliare Maddos. Zice ca e Certified. Poti verifica?

 2. delphi ROMANIA

  HotSpot in Orastie:D – X-POINT – Bd-ul Eroilor, bl. b1, parter. Langa CEC, e gratis, mai putin consumatia

 3. delphi ROMANIA

  Adevarul e ca orastia e plina de hotspoturi nesecurizate, dar AP-urile nu au de unde sa iti dea net, din moment ce nu intra net in ele…

 4. cristian baltatescu ROMANIA

  S-a intamplat sa imi uit telefonul acasa si sa trebuiasca musai sa confirm o intalnire cu cineva. Am luat-o incet la vale pe lascar catargi, am pus laptopul pe scaunul din dreapta al masinii si am tot dat refresh din 10 in 10 m. Am gasit vreo 10 hotspoturi de la tvr la vale. Inainte de oscar,undeva la stanga este alt hotel, acolo era un hotspot open, si dupa oscar tot la stanga e insititutul de medicina legala si o agentie imobiliara, cu alte conexiuni open. Si multe, foarte multe care se numeau “Default” :)

 5. A.Faith ROMANIA

  denisa, ţi-am trimis eu un email acum ceva vreme în care te întrebam dacă e ok să preiau şi eu informaţiile despre hotspot-urile ălea. n-am făcut-o (încă), dar dacă-mi aduc eu bine aminte, ţi-am dat link spre blogul unde urmează să le public. aşadar, bagă un ochi acolo, că o să găseşti câteva locaţii ale hotspot-urilor de prin Craiova şi nu numai.

 6. Denisa ROMANIA

  Pe mine mă interesează doar cele din judeţul Hunedoara. Pentru toate există alte site-uri, eu vreau doar să le am la îndemână pentru mine şi pentru ai mei cititori care sunt din judeţ sau care trec prin judeţ şi au nevoie de un hotspot. :)
  Da’ merci oricum.
  Cât despre mail, dacă nu ţi-am răspuns, scuze. Sigur că e OK să le preiei şi tu.

 7. A.Faith ROMANIA

  well, în cazul ăsta, o să stau cu ochii pe pagina aia, să văd când apare ceva nou.

Comments are closed.