Măreţe realizări

Una din importantele realizări ale Primăriei Deva o constituie “refugiul” din mijlocul trecerii de pietoni din faţa Casei de Cultură “Drăgan Muntean”. Pur şi simplu nu pot să înţeleg cu ce scop a fost pus în mijlocul străzii şi cui foloseşte.

Şapte imagini, mai jos, sau slide-show-ul, aici.

Click pe fiecare poză pentru a vedea şi textele aşa cum se cuvine. :D

trecere de pietoni1


trecere de pietoni2

trecere de pietoni3

trecere de pietoni4

trecere de pietoni5

trecere de pietoni6

trecere de pietoni7

This entry was posted in la grămadă and tagged , , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

5 thoughts on “Măreţe realizări

  1. colegu

    ea de vezi cu atentie daca mai egzista acolo trecere de pietoni… ca din poze nu imi dau seama daca mai este semnu cu pricina… nu de alta da in Deva, am obs, se schimba trebile astea. De ex. io trec pe la lido pe la trecerea de pietoni care ERA in fata intrarii la CEC, de vro 20 de ani, asta primavara, cand se lucra, si io ca omu sa trec spre densuianu, pe acolo cand sa dea unu cu masina peste mine.. dai cu flegme cu injuraturi sa coboram unu la altu sa ne incingem, ca io ziceam ca acolo e trecrea da nu mai e semnu ca se lucreaza… el, ca nu dom`le ca e langa AND.
    so… ia de vezi daca nu care cumva s-a mutat.
    Terente… ba nu jack Spintecatoru`

  2. Pingback: Candidat cu blog. Jos pălăria! | Denisuca UNITED STATES

  3. Pingback: M-am lămurit! | Denisuca - Nevastă de Coşmar UNITED STATES

Comments are closed.