Muzică: energy booster

Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine

Merge bine cu o cafea Illy în miez de noapte, când ai de lucru… aşa, ca mine.

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

13 thoughts on “Muzică: energy booster

 1. Adrienn ROMANIA

  Melodia imi place mult iar cafeau Illy si mai mult.
  A aparut in magazine varianta la doza dar cea adevarat e totusi la cafenelele italiene.
  Am adus o cutie in aprilie si a trecut in doua zile ….in august cand ma duc in concediu voi aduce mai multe kilograme :).

 2. Denisa ROMANIA

  sip: trebuie sa iti faci intai un cont pe trilulilu. apoi, odata logat, ai in dreapta sus un buton de UPLOAD.
  click pe browse ca sa gasesti melodia pe care vrei sa o urci, apoi completezi toate datele de pe acolo si bifezi “am citit termenii si bla bla bla si sunt de acord” si apoi GATA. In cateva minute sau secunde, vei primi un mail cum ca a fost prelucrat cu succes fisierul si il gasesti dand click pe numele tau, sus in dreapta, unde scrie “salut, icsulescu!”. la icsulescu ai datele contului tau si undeva sus ai video (0), audio (1), imagini (0). click pe audio si ta-da! acolo e.
  apoi dupa ce dai click pe melodia cu pricina, undeva in dreapta ai doua coduri. iei codul de la “embed” si il pui pe blog. spor!

  adrienn: este cafea naturala illy la cutie argintie, dar e vreo 35 de lei in artima, pe unde vazusem eu. deci scumputza!

 3. Mariuskl ROMANIA

  Pentru noptiile lungi ( acum am luat o pauza cu ele, dar o sa reinceapa..) melodiile de la guns n’roses sunt excelente. November Rain si Don’t Cry is cele mai celebre, dar in noptiile in care trebuie sa stai concentrat, merg.

 4. Adrienn ROMANIA

  Denisa: eu am dat pe o cutie de 250 gr vreo 20 euro in Italia. Merita sa-l cumperi de aici numai ca nu am gasit nici in Real nici in Kaufland nici in Billa alt loc in Satu Mare nu exista. Cu pretul oricum ai dreptate dar merita.

Comments are closed.