Muzică: melodia de luni

Citizen Cope – Brother Lee

O melodie veselă [n-am stat să ascult toate versurile, dar îmi place cum sună], potrivită pentru o după-amiază de luni, zic eu: Citizen Cope – Brother Lee. Este melodia din reclama Clicknet cu tipul care aleargă.

Dacă asta nu-i suficient de veselă, am şi un “remember”: Bellini – Samba de Janeiro. Melodia asta mă enerva la culme acum vreo zece ani, când a fost lansată, dar acum aproape că-mi place. Iar Horia S., cel care mi le-a recomandat pe amândouă, zice că Samba de Janeiro ar fi fost imnul Euro 2008. Mie mi-e lene şi nu am nici timp, nici chef să caut acum, dar pare ciudat ca o melodie veche de 10 ani să fie imnul campionatului de fotbal de anul ăsta. Mă rog, aşa o fi. ;)

Enjoy!

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

5 thoughts on “Muzică: melodia de luni

 1. Tomck@t HUNGARY

  Woaaw! Citizen Cope – Brother Lee e supertare!!! Am cautat piesa ca nebunu la vremea cand a aparut reclama aceea ;P

  iar a doua piesa…. cred ca n-ai inteles bine… e posibil sa fie imnul Euro de acum un deceniu-si…. dar anu asta imnul era o piesa Enrique Iglesias. Vaishamar si ala.

 2. oaki ROMANIA

  idem tomckat:)) si eu am fost disperata cu melodia aia am cautat-o da n-am agsito..dadeam reply in prostie pe youtube la reclama:)))

 3. Kay ROMANIA

  afaik imnul Euro 2008 a fost ceva cantat de Enrique Iglesias (dar I don’t feel like looking it up either :P )

 4. vio ROMANIA

  Mai,daca e sa te iei dupa versuri, piesa nu este chiar vesela…something about a crime… si nici Citizen Cope nu este chiar un tip vesel…e de ajuns sa-i arunci o privire…zici ca are buza de iepure…privire etansa…

Comments are closed.