Nu sunteţi amuzanţi!

Atunci când folosiţi “pentru că” la începutul fiecărei fraze, fără să argumentaţi, de fapt, ceva, nu sunteţi nici mai amuzanţi, nici mai interesanţi. Nu sunteţi amuzanţi nici atunci când spuneţi “una bucată” în loc de “o” sau “un”. E atât de răsuflată duma asta, încât nici dacă mă forţez nu mai pot râde.

Încercaţi să fiţi originali, vă rog eu! Chiar dacă veţi părea banali, cel puţin nu cădeţi în penibil cu exprimări de genul celor de mai sus.

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

4 thoughts on “Nu sunteţi amuzanţi!

  1. Maddy ROMANIA

    intotdeauna cand am postat pe un bolg mi`am argumentat opinia din respect fata de autor si fatza de alti cititori si cred si cred ca asa ar trebui sa se exprima toata lumea, pt ca o opinie fara argumente e nula.

  2. JimmY ROMANIA

    Denisuca, sti bine, fiecare trebuie sa isi faca un stil al sau. Si eu am mai folosit “una bucata”, etc. De ce sa nu recunosc? Nu toti sunt pe Internet de ani de zile ;).

Comments are closed.