O gură de aer

Asta îmi vine-n minte când mă gândesc la blogul Amaliei, o deveancă plecată-n SUA care mai comenta pe fotoblogul meu, atunci când îl aveam. :D

Am stat nişte zeci de minute ca să-l citesc şi mi-a plăcut mult. Sper că şi vouă.

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

3 thoughts on “O gură de aer

 1. amalia UNITED STATES

  Denisa, mersi!! Sa vezi acum ce telepatie transatlantica s-a produs intre noi! Eram pe blogul tau, ma uitam la ce ai scris si la poze si ma gindeam, cind ajung acasa la Deva ar fi frumos sa te caut sa te invit la un suc/cafea/prajitura, daca o sa vrei si cind o sa poti si tu, pentru ca prin ce scrii sint mereu aproape de casa, stiu o gramada de lucruri care se petrec acolo, imi mai trece putin din sentimentul (neplacut) al departarii. In timp ce ma gindeam la toate astea vad ca apare un post cu titlul “O gura de aer” in care scrii despre…blogul meu si ca ti-a mai si placut! Ma bucur si sentimentul e, evident, reciproc.

  Amalia

  Reply
 2. Denisa ROMANIA

  Wow! kiss
  Şi mie mi-ar plăcea să ne vedem! Şi mă bucur că-ţi place blogul meu. Mie-mi pare rău că nu l-am citit până acum pe al tău, era în reader şi de fiecare dată când scriai ceva îmi era ciudă că nu apuc să citesc. Tot bizi, bizi, până azi noapte, când m-am pus pe citit din scoarţă-n [aproape] scoarţă. ;)
  Telepatie, clar :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge