O recomandare

Sebi zice că eu citesc toate blogurile posibile. În comparaţie cu el, care citeşte vreo trei, da, citesc multe bloguri. Câteva zeci; erau sute, dar am măturat prin reader şi au rămas doar cele care meritau. Plus încă vreo două, pe care le urmăresc pentru că trebuie.

Azi m-a abordat un copiluţ pe messenger [îl aveam în listă, dar nu prea vorbim… nici nu ştiu de când şi de ce îl am în listă, da’ nu asta contează] şi tot povestind de una, de alta, mi-a zis că are blog. I-am cerut link şi acum vi-l recomand. Are 14 ani, nu este perfect, dar este mai deştept şi simpatic decât mulţi copii de 14 ani. ;)

Copilu’… acu’ să scrii ceva mai mult, să aibă lumea ce citi! Adică „să nu mă faci de ruşine”, cum zic părinţii. :)

14 thoughts on “O recomandare”

 1. Are niste insemnari geniale… de genul „apasa pe start si de doua ori pe U, hahaha ce v-am tras-o”

 2. Normal ca nu sunt perfect ca de, mai mananc la Mc Donald’s:)) . Multumesc mult si ai o bila alba (nu stiu unde dar e sigur) pentru promovarea bloggerasilor astia mai micuti:D….

  PS: Poate iti trimit o vedere de la mare ;)..sau macar o poza:P

 3. asa, ca sa ma bag si eu ca musca-n lapte, va intreb: cine se ofera sa ma promoveze, haideti e cineva? e la reduceri chiar, ba nu! e gratis! grabiti-va; oferta expira in 2012!! Promovati-ma cat mai e timp!!:))
  Glumeam…:P(stiu, nu prea ma pricep la glume)

 4. felicitari denisa. Astfel de lucruri ar trebui sa faca si altii. promovarea blogurilor mici si bune.

 5. Dheo, nu sunt criterii. Totul ţine de dispoziţia mea. Mi-a plăcut cum s-a prezentat Ştefan [c8ilu’], am discutat câteva minute şi dacă nu mi-ar fi spus câţi ani are, nu mi-aş fi dat seama. :)

  Iubika, nu pot să spun care sunt, dar îţi pot spune că nu sunt ale unor prieteni. :D

 6. sunt multţi care citesc multe bloguri. eu îmî citesc yilnic tot blogrolul, pierd la timp…dar e interesant.cele mai importante le am in toolbar.

Comments are closed.