O zi ideală din viaţa mea

Trublu vrea să ştie cum ar arăta o zi ideală din viaţa mea. Buun…
M-aş trezi foarte odihnită, cu senzaţia că am dormit mult prea mult. Sunt în concediu – primul din ultimii ~trei ani – dar nu mai vreau să dorm, pentru că am multe de văzut. În Paris e o toamnă cum n-a mai fost demult în România, soarele nu arde enervant, ploaia s-a oprit [a plouat toată noaptea] şi EL mă aşteaptă să mergem la cafeneaua de lângă hotel.
Petrecem toată ziua bătând străzile Parisului, iar seara se încheie aşa cum numai o zi ideală se poate termina. :D

Varianta 2: Londra
Varianta 3: New York [sună a clişeu, da’ astea-s oraşele pe care vreau musai să le văd]

Dau leapşa mai departe la toţi ceilalţi nefericiţi care lucrează azi şi se topesc.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

3 thoughts on “O zi ideală din viaţa mea

 1. Denisa ROMANIA

  Sper să ajung să le văd pe toate, ca să pot face nişte comparaţii. Eu am zis doar ce-mi doresc să văd… şi da, îmi plac oraşele mici dar nu germane, că n-am chiar fost, în schimb m-am îndrăgostit de Salzburg.
  Mai rămâne să învăţ şi germana şi…

 2. E-nigma ROMANIA

  farmecul Parisului toamna e incontestabil, dar as mai sugera sa adaugi pe lista Tokyo primavara cand infloresc ciresii.. dc vezi o poza, vei intelege de ce!

 3. E-nigma ROMANIA

  BTW, Londra sucks iar la NY sa ajungi noaptea, ca sa nu fii dezamagita… visul american oricum nu-l vei intalni. nu te aatrag deloc micile orasele germane, apropae de Padurea Neagra?

Comments are closed.