Over Her Dead Body

over her dead body Over Her Dead Body e o comedie “uşoară”, cu Eva Longoria, Paul Rudd [a jucat şi în Friends, unde este soţul lui Phoebe], Jason Biggs şi Lake Bell.

Nu-mi place Eva Longoria deloc, dar îşi joacă binişor rolul de “bitch” în filmul ăsta. Lake Bell, în schimb, seamănă cumva cu Cameron Diaz şi mi-a plăcut, chiar dacă nu e tocmai o frumuseţe, după standardele de la Haliud.

Kate [Eva Logoreea asta] moare chiar în ziua nunţii sale, iar Ashley [Lake Bell] este un medium la care ajunge – forţat de sora lui – mirele, Henry [Paul Rudd], la un an de la moartea celei care urma să-i devină soţie. Cei doi se îndrăgostesc, da’ nu-i lasă bitchea de Kate în pace, pentru că Ashely o poate vedea şi mai ales auzi.

Şi… mai departe vedeţi voi.

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

3 thoughts on “Over Her Dead Body

  1. 2/2 ROMANIA

    L-am vazut aseara. Chiar mi-a placut, m-am mai detasat de problemele zilnice. Aparitia Evei L. nu este prea surprinzatoare, pe Nicole Kidman o vedeam in rolul ei… Cu iertare sa-mi fie, dar Eva asta este buna sexual, dar cu actoria este paralela.

Comments are closed.