So he likes freebies

rolling on the floor Citesc pe Hotnews că “preşedintele francez Nicolas Sarkozy a vizitat atelierele Louis Vuitton din Franţa, de unde s-a ales cu geanta ce poartă semnătura celebrului brand”. [Trecem peste nefericita formulare “semnătura celebrului brand”, că ori e semnătura cuiva, ori nu mai e semnătură, iar brandul nu se poate semna… ]

Sarkozy a explicat că nu poa’ să meargă cu mâna goală la nevastă-sa, Carla Bruni, aşa că-i va duce sacoşa cu pricina [mie aşa mi se pare că arată “geanta de lux”]. Şi mai zice mass-media că e a doua gafă după cea cu stiloul pe care şi l-a însuşit cu ocazia vizitei făcute în România, când a semnat un acord de parteneriat cu Băsescu.

Păi să fiţi voi sănătoşi… câte pixuri am “păstrat” eu!!! Şi nici măcar n-am semnat vreun acord de parteneriat cu nimeni. Da, e-adevărat că eu nu sunt ditamai şeful statului. Poate că era frumos să încerce măcar să plătească pentru geanta “de lux”, chiar dacă oamenii de la LV i-ar fi oferit-o cadou pentru “duamna”, că doar obrazul subţire cu genţi de lux se ţine. Însă în ce priveşte “gafa” de la Bucureşti, dacă Băsescu nu ştia că-i plac instrumentele de scris şi nu i-a oferit stiloul, mi se pare normal ce-a făcut Sarkozy. Şi eu aş fi procedat la fel. :D
Chiar m-a binedispus ştirea asta.

Video cu Sarkozy şi sacoşa:

Video cu Sarkozy şi stiloul:

3 thoughts on “So he likes freebies

  1. Robintel ROMANIA

    Poi daca omul are gust, da’ aia se scarbesc sa-i dea moca o sacosa, sa-si bage si tanti cartofii si ceapa in ea, de ce sa nu o ia? Ce fel de protocol e ala? Si daca i-o placut stiloul care-i problema? Daca nu-l lua el, il lua vreun secretar de stat, ceva. Bine ca l-o luat. La cate o facut Franta pentru Romania, macar un stilou aurit putea sa ia si omu’ suvenir. Si eu ma bucur ca l-a luat. Ce naiba, asa popor suntem, sa “ne faca” un stilou?

  2. stefan ROMANIA

    Pai…. ai toate sansele sa ajungi primul presedinte femeie din istoria Frantzei. Daca furaciosii de pixuri reprezinta profilul pe care-l vor francezii in fruncea tzarii.

Comments are closed.