Tag: Mauşi

Veveriţa vrea să ştie care-i şobolanu’ pe care stau toată ziua cu mâna. :D

Am cel puţin doi mauşi, unul la laptop şi unul la job. La laptop am păstrat mouse-ul meu “negru şi trist”, pentru că e micuţ şi-i pot aduna cablul a.î. să nu mă încurce prea tare când trebuie să-l car după mine [asta pentru că touchpad-ul s-a bulit de vreo două luni :( ], iar la job am dus mouse-ul de primăvară, cu floricele şi foarte vesel şi parcă am mai mult spor de când îl folosesc. O fi şi din cauză că redacţia noastră e mult mai curată de când, săptămânal, o firmă de curăţenie ne binecuvântează cu “prestări servicii”.

Mouse-ul negru e A4Tech şi merge… zeiss, iar cel vesel e de la USBmania, cărora le mulţumesc încă o dată.

Mai departe… tu, dragă cetitorule, ce animal de computer sau şobolan foloseşti şi cum îţi place?

mausica

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

7 thoughts on “Tag: Mauşi

 1. dodecadent ROMANIA

  un A4Tech de pe vremea lu’ pazvante chioru’… care mouse il am de pe cand mi-am ajutat un prieten la curatenie in garaj, la carat cutii cu lucruri de aruncat… in varful mormanului de gunoi am vazut un cablu… am tras de el si m-am ales cu un mouse optic (pe vremea cand erau putine pe la noi)… acu’ inca mai functioneaza, da’ ajutat de cateva grame de superglue si banda de lipit, ca sunt inginer, ce pana si sarma mea ;)

 2. dodecadent ROMANIA

  o murit! acu’ un sfert de ceas… :((( saracu’… cu toate cele 5 butoane si 2 rotite de scroll… ala nou nu o venit inca asa ca o sa-i organizez un serviciu memorial…

 3. Cristi VADUVA UNITED STATES

  eu il am un mouse Microsoft 1023

  e wireless, si e perechea ideala pentru laptop. net wireless, mouse wireless … pacat ca uneori tre’ sa ma ridic din pat sa merg la WC, daca s-ar putea prin wireless, ce bine-ar fi :)

 4. E-nigma ROMANIA

  A4tech pe calc si acasa, Microsoft mini la laptop, Samsung (de-ala cu spatele transparent si LEDuri colorate) la Mac mini, Dell la server. si cam atat. pt ca vad poza in dreapta, ma intreb: da mouse MUFICA nu aveti? :D

Comments are closed.