Tag: România mea este…

Am rămas datoare cu răspunsul la o leapşă primită de la Orădeanul:

România mea este… o ţară interesantă. De fapt, ea, ţara, e frumoasă. Are „di tăti” [chestiile alea cu care ne tot lăudăm noi]: munte, mare, Deltă, oraşe vechi şi frumoase, în fine, tot tacâmul.

Din păcate, toate minunile astea din România mea nu sunt nicicum promovate, oamenii sunt, în marea lor majoritate, aşa cum ştim cu toţii că sunt, iar cei pe care nu îi pot numi demnitari, pentru că este un cuvânt care te duce cu gândul la demnitate, nu sunt altceva decât o adunătură de scursuri nesimţiţi. Nişte „băieţi deştepţi” care îşi urmăresc doar propriile  interese.

Scurt şi cam sec…

7 thoughts on “Tag: România mea este…”

  1. Atat de mult’ti place tara asta ? Peste 50 de ani cred ca o sa ma convingi … sau sper sa’mi schimb singur parerea.

  2. Asta este parerea voastra despre tara noastra? WOW….cine sunteti mai? De pe ce planeta veniti…ce iubiti voi, de fapt?

    Ma cutremur…

  3. Chestia e ca orice padure are uscaturile ei… asa cum noi avem „scursuri” tot asa au si altii. Din pacate, la noi cam toata padurea e uscata…

  4. Denisa, daca nu-ti iubesti tara, radacinile, atunci uiti cine esti si de unde vii. Nu spun sa iubim oamenii, prietenii poti sa ti-i alegi, dar tara nu ai cum sa n-o iubesti. Iarta-ma, sunt unul din oamenii care crede in tineretul Romaniei, in inteligenta lui, ca dovada si aceste bloguri fantastice…dar tare mi-as dori ca pe langa taguri, lepse si poezii de dragoste, sa va structurati si o scara sufleteasca a valorilor, o scara ce trebuie neaparat sa inceapa cu locul unde te-ai nascut.

  5. Păi şi eu ce-am zis???
    În altă ordine de idei, te rog să îţi pui link acolo unde scrie „website”. Pentru asta e câmpul ăla. Mulţumesc.

Comments are closed.