Volksbank Romania a lansat astazi, 8 martie 2010, cardul PINK, card de shopping cu MEGADISCOUNTURI la parteneri, gandit sa vina in intampinarea femeilor chic, dinamice, mereu in pas cu moda si pasionate de shopping.

Cardul poate fi utilizat pentru o paleta larga de achizitii: de la bijuterii si accesorii, la haine si cosmetice, sau centre de infrumusetare, centre medicale si cluburi de wellness si fitness, baruri, cluburi, restaurante.

cardul PINK este un card de debit de circulatie internationala (VISA electron), in LEI, cu discounturi intre 5% si 20%, in peste 300 de locatii partenere.

Pe langa facilitatile de tip discount, posesoarele cardului PINK beneficiaza de o dobanda avantajoasa, la banii depozitati pe card 5% (calculata ca Robor la 6 luni valabil la 4 Ianuarie 2010 minus 5,5%).
Costurile pentru utilizatorul de card PINK sunt minime:
In plus, cu un design deosebit, dincolo de utilizarea sa practica, Cardul PINK reprezinta un accesoriu pentru femeia moderna si independenta. Te poti bucura de megadiscounturi pe intreaga perioada a anului, iar daca domnii nu stiu ce sa aleaga, este cadoul ideal pentru prietene, mame, iubite.

cardul PINK este disponibil in toate sucursalele Volksbank, iar detalii complete le puteti gasi pe site-ul dedicat produsului, www.cardpink.ro.