You Don’t Mess with the Zohan

“Nu te pune cu Zohan” este o comedie uşoară. În rolul principal, Adam Sandler, interpretând rolul celui mai bun agent al Mossad-ului care, sătul de eterna luptă dintre islraeliţi şi palestinieni, hotărăşte să-şi însceneze moartea şi să fugă în America, pentru a deveni hair stylist.

Adam Sandler are un rol de “Borat wannabe” – e ciudat felul în care vorbeşte pe tot parcursul filmului.

Ajuns în New York, Zohan se îndrăgosteşte de o palestiniancă şi… de-aici vă las pe voi să-l urmăriţi.

imdb

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

5 thoughts on “You Don’t Mess with the Zohan

 1. Flo ROMANIA

  Filmele cu Adam Sandler si Rob Schneider sunt pe acelasi calapod toate: comedii slabe, de mana a doua :)

  Un alt film in care a vorbit ciudat si m-a enervat rau a fost Little Nicky. Se observa ca se chinuie prea mult si devenea deranjant dupa 5 minute…

  PS: stii ce nu imi place la blogul tau? Cand dau click pe verdele deschis din stanga imi selecteaza tot textul din pagina :))

 2. Flo ROMANIA

  Firefox 2. Nu-mi merge scrollul si trebuie sa folosesc functia aia cu click-mijloc care creaza un fel de scroll… dar ca sa scap de el trebuie sa dau click undeva si mereu nimeresc zona aia nenorocita :))

  Totusi culorile arata mult prea bine ca sa ii imputez ceva temei :)

Comments are closed.