Zilele astea schimbam foaia

Sunt in cautarea unei teme pt. WordPress si am tot schimbat la ele, asa ca daca ati ajuns aici si ceva pare ciudat, nu va speriati, e doar temporar. Momentan am revenit la tema de baza, cele trei teme decente pe care le-am gasit avand mici bube – sper eu – rezolvabile.

Daca aveti vreo idee, nu ezitati sa-mi dati de stire. Caut o tema simpla, pe doua coloane, de preferinta cu portocaliu, dar nu zic “nu” la un – sa zicem – verde simpatic.

Pana una alta, dati-mi voie sa va prezint the brand new www.denisuca.com/foto – Colors by Denisa Lala, adica fotoblogul meu. Nu va sfiiti sa comentati. Primesc si sfaturi. Enjoy!

12 thoughts on “Zilele astea schimbam foaia

 1. Denisa ROMANIA

  Să ştii că şi io am ocservat asta, iar titlurile vin după ce mă uit ceva mai lung la poze. Şi dacă vin în engleză, nu m-apuc să le traduc! :P

 2. CTI97 ROMANIA

  Stiu cat de greu e sa-ti gasesti tema cu care sa cooperezi si sa te intelegi cel mai bine … deja am schimbat vreo 4 teme (l-am modificat si tradus pe toate) si inca nu sunt multumit … inca mai caut …

 3. marius sescu ROMANIA

  Pozele sunt faine, dar dilema mea: De ce toate pozele de pe blogurile foto, si nu ma refer doar la tine, au denumiri in engleza, cat mai enigmatice si ciudate?
  O fi ceva de genul- trebuie sa fii un adevarat cunoscator ca sa intelegi complexitatea aceste capodopere bla bla…
  Just thinking!

 4. Zemeflistul ROMANIA

  Nice pics.
  Pozele nu sunt neaparat enigmatice,sunt denumitw dupa anumite detalii in poze…
  Nu e ceva in gen “trebuie sa fii un adevarat cunoscator ca sa intelegi complexitatea aceste capodopere” ci sa dai un titlu mai atragator decat ceva simplu,obisnuit.

 5. Marius Sescu ROMANIA

  Chestiile alea sunt un plugin, stiu ca il gasisem, era ceva legat de Apple, pt ca seamana cu icon-urile.
  Desi pe mine nu ma incanta..
  Anyway, google it!

 6. bastylica ROMANIA

  daca schimbi poza din header.php de la tema asta portocalie e chiar ok. Mie imi place ….

  Si eu am avut aceeasi problema in a gasi o tema care sa reprezinte cat mai bine blogul.

 7. Dojo ROMANIA

  Skin-ul asta este FOARTE placut ..superb. Este insa clar ca poza din header nu prea te reprezinta .. cu aia as avea o mica problema ;)

  In rest .. aerisita si foarte placuta…

 8. Denisa ROMANIA

  Deci da, îmi place mie portocaliul, ce să fac. Şi într-adevăr, şi mie îmi place tema lui zoso, da’ e personalizată şi nu vreau să am aceeaşi temă cu alţi bloggeri. Dacă-i specială, specială să fie! :)

 9. Blegoo UNITED STATES

  Uau! Mama…ce tema corporatica…manafiana, as putea spune…si gizmo alea ce sunt? alea din header, zic…
  Fara sa incerc sa fiu pupincurist, cred ca zosolina are una din cele mai bune teme pt blog…culori, etc. Portocaliu…mdeh…stiu eu…vad ca o tii pe portocaliu, poate e genul tau.

Comments are closed.