Am văzut pe Realitatea o ştire care spunea că un angajat al WalMart a murit călcat în picioare de clienţii care s-au bulucit la începutul sezonului de reduceri. În fiecare an am văzut la TV „cursa cărucioarelor” în SUA şi nu numai.
La Hunedoara, la deschiderea Carrefour Expres, pensionarii numai că nu s-au luat la bătaie ca să intre primii în magazin – nu se dădea nimic gratis, dar vroiau ei să fie primii.
La Deva, s-a deschis de curând Metro. Nebunie mare, coadă de coşuri până în parcare etc.
Urmează mall-ul din Deva, unde nu se vor mai înghesui pensionarii, ci toată lumea „bună” şi fiţoşii. Apoi, în primăvară aşteptăm Carrefour-ul cel mare.
O fi criză economică, financiară, recesiune, da’ nu-i afectează pe cei cu apetit crescut pentru cumpărături. Şi nici pe românii care cheltuie 80 la sută din venituri pe mâncare.
E mai mult panică şi polemică decât criza financiară. Sunt de aceeaşi părere. E mult umflată această chestiune.
Nu vreau sa-mi inchipui ce se intampla daca era in Romania un sezon masiv de reducecri. Se daramau hyprmarketurile, mureau oameni calcati in picioare(mult mai multi), batuti,etc, iar cand ajungeau romanii cu produsele acsa realizau ca nici macar nu au nevoie de tot ce au cumparat. Dar sa fie, sa vada dusmanii ca traieste bine.
Nu uita ca-i scumpa mancarea si asta iti trebuie in principiu ca sa traiesti.
Si cu salariile noastre(mai precis puterea noastra mica de cumparare)…:))
Denisuca, tocmai datul buzna la magazin cu reduceri inseamna saracie sau efect psihic al crizei. Sau poate ai vazut tu om cu bani sau bogat calcindu-se in picioare pentru ieftinetzuri?
La deschiderea unui magazin sint marfuri reduse, sau promotii, sau cel putin speranta ca ele exista, asa se explica coada si bataia la intrare. E semn de saracie…
Aia m-am mirat si eu zilele astea vazand cum in atatea orasele mici se fac diverse lanturi de hypermarketuri si mall-uri si lumea iese din ele cu plasele pline :)