Poate părea o misiune imposibilă în zilele noastre, dar poți găsi ceea ce ți se potrivește cu puțină rabdare, hotărâre și gândind pe termen lung. Mulți oameni își cumpără apartamente în blocuri vechi, case dărăpănate pe care vor trebui să le renoveze complet în timp sau locuințe mult prea mici pentru toată familia. Cea mai bună idee ca apartamentul sa fie exact locul pe care ți-l dorești cu nerăbdare este să investești într-un spațiu frumos, aflat într-o zonă cu verdeață (lăsând glumele la o parte, este important să ai copaci, parcuri, verdeață în jurul casei), accesibilă, ideal să fie aproape de locul de muncă și să fie locul potrivit pentru a-ți crește copiii. Poți să dai o raită pe site-ul
romcorezidential.ro/apartamente-2-camere-theodor-pallady/ și chiar să programezi o vizită pentru a vedea cum ar putea arăta apartamentul tău de vis.
Iată câteva sfaturi pentru a găsi apartamentul pe care ți-l dorești:
Cauți un dezvoltator imobiliar și îți achiziționezi un apartament nou-nouț, spațios, într-o zonă mai retrasă, dacă îți dorești liniștea. În funcție de numărul membrilor familiei, îți poți alege numărul de camere sau poate doar o garsonieră. Dacă vrei un proiect cu design unic, la standarde de calitate, într-o zonă bună a Capitalei, atunci RomcoRezidential îți va oferi posibilitatea de a găsi o combinație unică între calitate, stil și confort.
O locuință pe gustul tău se poate găsi chiar dacă nu ai foarte mulți bani, evident că nu vei achiziționa vreo vilă de lux, dar există un preț pentru fiecare. Deși poate visezi la o vilă cu piscină și cu etaj, trebuie să fii realist. Bugetul nu îți permite un apartament nou? Atunci caută prin zonele cu blocuri vechi ceva ce ți-ar conveni. Există și în aceste clădiri perle ascunse, unele locuințe mai spațioase decât altele, totul este să ai răbdare să cauți, să vezi cât mai multe locuințe.
Dacă ai neamuri, ele pot constitui cea mai bună rețea socială când ești în căutare de apartament! Rudele sunt cele mai informate persoane, așa că nu strică să le întrebi dacă știu vreun apartament potrivit pentru tine. Mai ales atunci când vrei să te stabilești în preajma lor, s-ar putea să fie dornice să te atragă cu tot felul de „oferte” din cartier. Se vor interesa care sunt hibele locuinței vizate și te vor ține la curent cu numărul de cumpărători interesați.
Fă-ți o listă în care să treci toate cerințele pe care le ai de la viitoarea casă, apoi caută să vezi dacă există și cât te-ar costa să o cumperi. Dacă prețul este uriaș, atunci trebuie să mai ștergi de pe listă dintre lucrurile dorite până când ajungi la un compromis atractiv.
Ține minte atunci când mergi să vizitezi diferite locuințe că interiorul lor nu contează, în cazul în care mobila și lucrurile proprietarului încă sunt prezente. Trebuie să-ți imaginezi cum va arăra interiorul decorat pe gustul tău și să te gândești dacă îl poți numi mai târziu acasă (deși, să fim serioși, nu poți gândi în termeni de „acasă” când vezi lucrurile altora în toată casa). Chiar dacă la prima vedere apartamentul nu pare să fie ceea ce îți dorești, acordă-i o șansă pentru că s-ar putea să nu-ți vina să crezi ce poți realiza cu imaginație și cu răbdare.
totul OK in afara de lipsa oricarui spatiu de depozitare. in loc de la balconul de la dormitor mergea o garderoba/debara. astia nu gandesc cand fac apartamente.
Nu gandesc cand fac chiar si case. Am avut noroc ca am putut adauga spatii de depozitare.
Iar la mine-n sat am vazut noile modele de case „space saving”, pe 120-150 mp de teren, cu loc de parcare pe podetul din fata casei.
de vis, ca iarna sa te chinui sa indepartezi zapada de pe masina ca si cum ai fi lasat-o afara in fatza blocului. de asemenea la 120-150mp teren de abia mai ramane o palma de pamant pentru curte. stai la casa dar practic e ca si cum stai la bloc. :-\