Dacă am învăţat ceva de la primul meu şef, este să scriu întotdeauna corect numele celui despre care relatez. Nu poţi să te consideri profesionist dacă tu nu eşti în stare să scrii corect numele unei persoane. De şapte ani respect cu sfinţenie regula asta, cu toate că fostul şef mi-e… relativ antipatic.
Acum constat cu surprindere că un politician care, desigur, participă / candidează la alegerile parlamentare, nu este în stare să scrie corect numele lui John McCain, cu toate că se laudă că a fost primit de mari nume ale politicii americane. Hmm… te lauzi că te-a invitat senatorul McCain la o cafea şi-un pişcot, sau la ce te-o fi chemat, dar tu nu eşti în stare să-i scrii numele corect?
Citez din CV-ul [da, e un curriculum vitae „mai special” (sic!)] politicianului cu pretenţii: „John McKane, candidat nominalizat de Partidul Republican pentru Preşedinţia SUA”.
Nu e dintr.o data enorm de multa politica pe blogu asta?
Nu-i enorm de multă, e politică în măsura în care mă lovesc şi eu de ea. Şi în ultima vreme se întâmplă cam des. E campanie electorală, nu pot privi totul cu detaşarea celor care sunt departe de ţară. :P
Oare exista posibilitatea ca de aici din cauza detasarii si lipsei fumigenelor si a pastrarii unui cap limpede sa se vada mai bine?
E campanie electorala? A cui? A mafiotilor? Common… :D
Ce vrei?! Şi pe candidat îl cheamă BEN-ONI!
o luna la patru ani se accepta. si politica asta, buna, rea, cum e, face parte din viata noastra. asta e, n-avem ce face.
Politicieni aştia sunt în stare să spună că au f…pe măsa numai să-i voteze lumea :))
Cine-i, cine-i? Cine-i politicianul?
Poate nici nu si-a scris el CV-ul.
De acord cu Vezina – am dubii cu privire la autorul CV-ului. Si apoi, chiar daca politrucul respectiv e cel care a comis-o, stim foarte bine ca profesia cu cele mai putine nevoi de pregatire este aia de politician.