28 again

28 de ani, a doua oară. Pentru că prima oară nu-i ca a doua oară. Sau ceva de genul ăsta. Mi-a plăcut ultimul an, aşa că am decis să împlinesc şi anul ăsta tot 28.

Cadoul pe care mi l-au făcut cei dragi: Mama m-a lăsat să fug de grijile casnice şi face curat în locul meu, Tata m-a căruţat pe şoselele patriei şi m-a însoţit la EVENIMENT, Sebi reprezintă cu onoare familia Bârgău şi în numele meu, la Toamna Orădeană, iar Dan Olteanu mi-a oferit o invitaţie la concertul Scorpions de pe Cluj Arena. De-acolo vin şi chiar dacă degetele mi-s pe jumătate îngheţate, sunt fericită. Vă mulţumesc tuturor!

Dar despre concert voi scrie zilele următoare, acum fug să mă sărbătoresc în Cluuuj!

29 de gânduri despre „28 again

 1. La Multi Ani…..nu e relevant numarul, ideea e sa nu uiti ca trebuie sa sarbatoresti…..cu fiecare an sarbatoarea trebuie sa fie mai mare ..chiar de doua ori pe an, adica 28, 5 ..si tot asa.

 2. La muti ani si sunt convinsa ca esti sigura femeie care sa bucara sa aiba mereu alaturi de ea un @visurat :). Sa fiti fericiti, sanatosi si cum va mai doriti voi …

 3. La multi ani, Denisa, si sa ai parte de un an cel putin la fel de bun ca primul „28”.
  Eu fac 30 de vreo 3 ani si tot asa o sa mai fac si in anii ce vin :).

 4. Imi place mult ideea ta cu revenirea la anii prin care ai mai trecut :). La multi ani, cum ti-am scris si pe Facebook, imi place mult ca esti activa si-mi pare rau ca ai inghetat venind de la concert( si chiar in timpul lui).
  Intrebare intrebatoare: ai trecut si prin Targu Mures, ca mi-ar fi placut mult sa ne cunoastem, face to face, la un vin cald sau un capuccino- ca e prea frig pentru bere. :)

 5. La Multi Ani >:D<

  Am vazut postul asta de ieri, nu era nici un comentariu si nu stiam daca vorbesti serios sau nu :P

  Se pare ca m-am inselat :(

 6. La multi si tot ce iti doresti! Esti norocoasa ca ai ajuns acum la Scorpions. Eu am avut bilet la ultimul lor concert in Bucuresti dar a aparut o urgenta si n-am mai ajuns.
  Ma bucur ca si acum la Cluj au fost la inaltime!

Comentariile sunt închise.