Busted!?

Omul meu din Sibiu vine cu informaţii noi: se pare că nu a fost Mufică cel văzut de el în Sibiu, marţi. Ieri dimineaţă, Ovidiu s-a dus în staţia de autobuz unde-l văzuse pe fake Mufică, l-a aşteptat pe om şi l-a luat la întrebări. Culmea e că fake Mufică nu mai era agăţat de geamul maşinii cu pricina, iar proprietarul i-a explicat lui Ovidiu că l-a băgat la spălat, pentru că era foarte jegos.

Ca un jurnalist de investigaţii adevărat, Ovidiu s-a interesat de unde provine fake Mufică şi cum îl cheamă. Cică se numeşte Draculino şi a fost luat dintr-un second hand, cu 3 lei. Mie povestea îmi pare cusută cu aţă albă, aşa că l-am luat pe Mufică la întrebări. Coincidenţa e prea mare, iar lunişi marţi chiar nu i-am acordat prea multă atenţie lui Mufică, drept urmare, putea fi chiar el cel văzut în Sibiu. Abia după câteva ore la interogatoriu, Mufică m-a convins că n-a fost el.

Mufică la interogatoriu

Acum îmi pare rău că i-am spus lui Mufică, printre altele, că, în medie, e un ursuleţ de doi lei [eu am dat 1 leu pe el, iar omul din Sibiu, 3 lei pe Draculino]. Şi mi-a mai zis Ovidiu că proprietarul lui Draculino a fost dezamăgit să afle că mai există un ursuleţ ca al lui, pentru că-l credea unicat. Oh well…

8 thoughts on “Busted!?

  1. stefan ROMANIA

    Si ce daca a dat Mufica o fuga pana la Sibiu? Mare lucru… Il pedepsesti pentru atata lucru… O sa ajungi la OTV pentru ca l-ai supus unos tratamente inumane… altii au ajuns pentru mult mai putin.

  2. silvana ROMANIA

    Am toata increderea in investigatia facuta de prietenul dugy.. nu de alta, dar era tare entuziasmat cand a ajuns la redactie si povestea de Mufica…
    Si daca tot nu a fost el prin Sibiu, poate ar trebui sa-l lasi sa ne faca o vizita pe la redactie.. sa mai pove si noi…:-)

  3. Pingback: Denisuca » La Rio continuă să fie cald UNITED STATES

Comments are closed.