Cum se măresc preţurile artificial, înainte de Crăciun?

Se inventează o poveste despre dioxină, se aruncă nişte zeci sau sute de tone de carne de porc, se lansează zvonuri despre carnea de porc vândută „într-un cunoscut lanţ de supermarket-uri”, apoi preşedintele Asociaţiei Cărnii [sau aşa ceva] intervine plângându-se că vânzările de carne au scăzut dramatic de când cu dioxina.

Şi uite-aşa, carnea se retrage de pe piaţă [citiţi neapărat şi ce are de zis Naşu, aici], apoi cea rămasă se vinde la preţuri maaari, iar noi, pentru că ne place să mâncăm ca sparţii de sărbători, o vom cumpăra şi aşa.

Apoi, nu înţeleg de ce o ciocolată Milka, care în urmă cu vreo două luni costa 2,7 lei în Real, a ajuns acum la şocantul preţ de 3,99 lei. De unde până unde, doar combustibilul s-a ieftinit? Şi Kandia, care se lăuda că este ciocolată cu dragoste, a ajuns să fie ambalată ca Africana, într-un plastic de doi bani şi cu un design de un ban. Cam ca săpunurile alea ieftine. Brr!

Cumpărături fericite!

P.S.: Şi curcanul fabricat în UE şi comercializat în Kaufland pute. Doar scrie şi pe pungă…

junge pute

6 thoughts on “Cum se măresc preţurile artificial, înainte de Crăciun?”

  1. Cred ca nici cei de la Milka nu stiu cum de s-a scumpit asa tare „ciucalata”.Poate din cauza ca ii face prea multa reclama la TV, si nu mai au bani pentru campania publicitara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.