De ce pute Deva?

Azi noapte, la ora 1, in centrul Devei, aerul nu se putea respira. Am iesit din cladirea CEPROMIN – un fel de Casa Presei la scara mai mica – si mi-a venit stomacul pana in gat, din cauza mirosului de hoit care m-a palit.

O colega mi-a zis ca mirosul vine, probabil, de la crematoriul Spitalului Judetean, care, dupa ce nu a ma primit autorizatia de functionare, din cauza ca polua, a fost inchis. Si atunci de unde venea putoarea aia ingrozitoare?

Am constatat ca ma citeste si Florin Oancea, viceprimarul Devei, si sunt convinsa ca blogul acesta este citit si de alte persoane care ar fi in masura sa imi raspunda. Prin urmare, va rog sa folositi cu incredere formularul de comentarii de mai jos si sa imi spuneti ce anume pute. Si mai ales, de ce.

Multumesc.

UPDATE: Pe HuOn văd un articol care zice că nu mai funcţionează şi nici n-ar mai avea cum. Atunci, totuşi, de la ce puţea centrul Devei în halul ăla?

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

4 thoughts on “De ce pute Deva?

Comments are closed.