Denisuca goes international

După cum aţi observat – dac-aţi observat – de vreo două zile tot construiesc la blogul ăsta.

Mii de mulţumiri celor care m-au ajutat până acum – Orădeanul, Zoso şi cel-al-cărui-nume-nu`l-pot-spune – şi alte câteva mii de mulţumiri anticipate :D celor care mă vor ajuta de-acum încolo, că mai vreau chestii.

Blogul e relativ chel deocamdată, dar cu răbdare şi tutun, o să arate aşa cum vreau eu de muuult timp să arate. Bine, sper să nu cad în extrema cealaltă şi să-l împopoţonez mai tare decât era denisuca.ro.

Aşadar, bine-aţi venit pe noul meu blog! Dacă vă place ce vedeţi sau dacă nu, lăsaţi un comentariu. Me needz feedback! ;)

denisuca.com

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

14 thoughts on “Denisuca goes international

 1. RottenKid NETHERLANDS

  ce viteza , ce tema , cat de genial !!! ma bucur de parca m-am mutat eu … si ma bucur cel mai tare ca ai scapat de tema veche :p

 2. marius sescu ROMANIA

  Mi-am amintit o faza!
  Vezi sa nu ai probleme cu continutul duplicat din partea domnului Google, adica tie daca iti apar si aici articolele de pe denisuca.ro, si de dincolo nu le-ai sters inca, Google zice ca le-ai copiat si te penalizeaza, cel mai bine ar fi sa faci un redirect de pe denisuca.ro pe denisuca.com, si sa stergi articolele de acolo, dupa mutare!

 3. colegu ROMANIA

  sa-l porti sanatoasa.
  Ti-a vinit mintile la cap? ca .com e mult mai eftin si e forever? pe cand .ro se plateste anual?:D

  regards,
  Je

 4. Jack ROMANIA

  u can has feedsbackz! and cheesburger! :D good luck with teh new blog!

  si amu, u can has criticz: “Norişorul cu etichete” – tot ce e sub chestia aia hurts my eyes! crezi ca poti sa dai cu barda in fonturile alea si sa le faci pe toate la fel?

  also, astept o imagine pentru header :D

 5. Denisa ROMANIA

  E-nigma, merci! :D
  O să pun eu ceva poză cu cioco în header, dar deocamdată nu pot. Încă nu-i gata treaba la blog, nu i-am dat “bun de tipar” :D

 6. Blegoo UNITED STATES

  Ei…in fine…putem sa mai si citim…in loc sa urmarim rotitza aia de incarcare. La fel ca si Jack, spun si eu: vrem imagine de header! Nu e obligatoriu, dar ar fi frumos.
  @colegu: dotcom e cu plata anuala…cam asa stiu eu.

 7. E-nigma ROMANIA

  @Blegoo: da, domeniile care nu sunt nationale nu-s ale tale, le inchiriezi si platesti anual cateva zeci de parai, dar esti liber sa le admin cum vrei. cele .ro se admin la RNC. eu personal nu gasesc potrivita ideea unui site personal pe .com (com=commercial, deci firme), suna ciudat. dar avantajele sunt multiple. problemele de viteza si de wordpress tin mai degraba de hoster decat de domeniu.. oricum, bun venit in casa noua si cat mai multe articole frumoase! nu as zice ca e urata ideea cu header-ul portocaliu, din contra.

 8. Blegoo UNITED STATES

  @E-nigma: Anual…zeci de parai? hmmm, poate socotesti si hostingul? Ca un nume, e sub zece dolari pe an, asa stiu eu. Un fel de 6-7 euro, depinde de unde il iei. Cat despre com, poate e un presentiment a lui Denisa? Devine oligarhitza, ceva, firme, alea? :)) E relativ dificil sa alegi o extensie care sa reflecte un blog personal, dotorg e aiurea, dotnet implica altele…deci…asta e. Oricum, denisuca.com se incarca repede, merge bine, zic ca e asta conteaza.
  @Denisa: aveai tu o poza pe undeva…cu tine, cu aparatul la ochi…facuta de undeva de sus…de la o fereastra, poate aia ar merge la header? Oricum, daca pui o poza in header, musai sa fie cu tine, fiindca, asa cum spune si E-nigma…e un site personal.

Comments are closed.