Detalii drăguţe

De o vreme tot caut chestii pe net, chestii pentru nunta pe care o avem în octombrie. Bine, pot să spun acum data exactă, pentru că e “oficială”: 18 octombrie. Şi am văzut o mulţime de produse de tot felul, de la modele de invitaţii, la rochii şi buchete şi cîte şi mai câte. Dar ce am găsit zilele trecute m-a amuzat la culme: hârtie igienică imprimată cu un cuplu de miri:

hartie igienica funny

Now how funny is that? Pe accesoriidenuntă.ro am găsit hârtia igienică funny, iar două bucăţi costă 10,15 dolari. Nu-i aşa de scumpă, iar dacă ai de gând să te căsătoreşti o singură dată în viaţă [eu, de exemplu, am o singură nuntă în plan :P ], preţul e chiar rezonabil. Şi toată lumea va vorbi despre asta. Abia aştept nunta mea! rolling on the floor laughing It’ll be fun.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

6 thoughts on “Detalii drăguţe

  1. Andrei Monciu ROMANIA

    sper ca lumea sa fie mai mult in sala decat la toaleta :P, in rest ideea mi se pare foarte tare, e ceva original dupa parerea mea

Comments are closed.