Eee… aşa da!

Eee este numele noului laptop ultraportabil lansat de ASUS. PCnews.ro oferă trei premii constând în laptopuri Eee şi încă trei premii surpriză bloggerilor care găsesc un slogan pentru acest laptop. Cum nu puteam să ratez un astfel de concurs, o să-mi încerc şi eu talentul şi norocul.

Sloganurile propuse de mine sunt:

  • Blogging fericit!
  • The new EEE. Eeeasy as 1-2-3!
  • Eeextraordinary.

eee

Datorită greutăţii de doar 900 de grame, ASUS Eee PC este laptopul ideal pentru un blogger. Nu mai ai nevoie de o geantă mare, pentru că e foarte mic şi portabil. Visez de ceva timp la un laptop, iar unul micuţ şi într-o culoare veselă ar fi ideal pentru a scrie pe blog de oriunde. Locurile cu conexiuni WiFi s-au înmulţit precum ciupercile după ploaie, astfel încât conectarea la Internet a devenit cel mai simplu lucru. Desigur, cu condiţia să ai şi un laptop. Iar când porţi după tine o geantă în care îţi ţii aparatul foto, aşa cum fac eu, şi încă vreun kilogram de… “strictul necesar”, un laptop micuţ, aşa cum este Eee PC, e ideal.

This entry was posted in la grămadă on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

11 thoughts on “Eee… aşa da!

  1. Pingback: Somnoros » Blog Archive » Concurs - Cursa pentru Eee PC UNITED STATES

  2. Pingback: Câştigă un ASUS Eee PC cu blog-ul tău! | PCNews ROMANIA

  3. Pingback: Rezultate finale Concurs | PCNews ROMANIA

  4. Iordanescu Rahela Fivia ROMANIA

    hmm daca ar fi dupa culoare cred ca mi l-as dori pe cel alb,insa mai putin conteaza culoare in comparatie cu necesiatetea acestuia

Comments are closed.