Hada, pe primul loc la Hunedoara

Ovidiu Hada [PNL] are cele mai multe voturi în municipiul Hunedoara, fiind urmat de Nicolae Schiau [PD-L]. Nu a câştigat din primul tur, aşa că urmează distracţia.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

2 thoughts on “Hada, pe primul loc la Hunedoara

  1. spooky ROMANIA

    asa e si la mine aici la sat:)) mai lipseau 59 de voturi ca sa fie 50%+1 ca sa iese unu primar … si au mai avut si un nr egal de voturi :))
    ale cheltuieli , alti bani , alte treburi :))

  2. cosmin ROMANIA

    Infrangere greu digerabila pentru PDL-isti….iata ca la noi lumea i-a taxat pentru balacareala pe care au facut-o in campania….Schiau are sanse mici sa mai iasa primar…iar in consiliul local….cu cele 20% nu vor avea decat maxim 4-5 locuri din cele 21….desi sperau cred la cel putin 8-9…Ii sfatuiesc calduros pe unii de la PDL sa se lase de asa ceva..L-au criticat pe Hada pentru notele din liceu…dar ca fost membru PDL va garantez ca sunt in curtea lor oameni care nu sunt cu nimic mai sus decat Hada…chiar daca au si facultati unii dintre ei…..Nu scoala te face om…scoala vietii te face om….Onoarea si cinstea nu se castiga in facultate…cei de la PDL ne-au dovedit asta….iar noi i-am taxat la maxim !!

Comments are closed.