La înălţime

Am o nedumerire: de ce există, în unele baruri, mese şi scaune FOARTE înalte? Înţeleg că scaunele de bar sunt aşa pentru că trebuie să fii la acelaşi nivel cu barul, adică stând pe scaunul de bar, eşti la înălţimea barmanului.
Totuşi, când am fost în Arad [poza de mai jos], am stat pe nişte scaune foarte înalte, la o măsuţă la fel de înaltă. De ce? Dacă erau mai joase, plăteam mai puţin pentru cafele?

bar arad

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

12 thoughts on “La înălţime

 1. Eduard UNITED STATES

  Buna intrebare :-) Un motiv ar putea fi legat de eficienta – sa incapa mai multi consumatori. Daca toate scaunele sunt ocupate, langa cei pe scaune se mai pot inghesui la masa si vreo doi in picioare. Pe cand la mesele normale/joase e mai neplacut sa stai in picioare.

 2. brontozaurel ROMANIA

  mie imi plac la nebunie astea asa inalte – ma simt eu mai… la inaltime :P

 3. Maddy ROMANIA

  habar n`am, n`am stat niciodata la mesele alea. am fost de cateva ori in barul ala si am fost nemultumita pentru ca mi`au adus un cocktail asa de diluat si cu atata lamaie ca nu se simtea vodka deloc.

 4. lunna ROMANIA

  e chestie de MK – cica daca ai scaune neconfortabile, oamenii vor sta mai putin in bar si vor lasa loc si pentru alti clienti… deci daca ce bea omul e bun, o sa revina. dar ca sa nu se simta ca la el acasa, il pui sa stea ca fakiru’ si se cara repede :d

Comments are closed.