Mail…

VĂ ROG FRUMOS să nu îmi mai trimiteţi mesaje de genul “Citeşte şi dă mai departe şi o să ai noroc 100 de ani”, CĂ AM ŞI ALTCEVA MAI BUN DE FĂCUT DECÂT SĂ TOT ŞTERG LA ELE!

Nu ştiu ce am păţit, hihihi, dar eu, o persoană atât de inteligentă, care mă ocup numa’ cu chestii ‘telectuale, am început să cred în prostii (eventual cu un singur i). Şi vai, eu nu trimit de obicei “mass-uri”, dar de data asta trebuiă să încerc, pentru că uite, zice acolo, în fişierul atât de inteligent denumit “Vrajă vrăjitorie”, că o să îmi sune telefonul în cinci minute şi o să fiu anunţată că am câştigat la loto bărbatul visurilor mele, care va veni “călare” pe maşina visurilor mele, încărcat cu bani. Şi, desigur, trimiţând căcatul ăsta mai departe, o să fiu şi fericită pe veci.
Toate astea se vor întâmpla cam în două săptămâni, dacă trimit la 660 de persoane mesajul ăsta idiot.

Vă rog io frumos, dacă nu va puteţi abţine, ştergeţi-mă din address book!
Şi nu, Yahoo nu se închide. Deşi, pentru voi, n-ar strica.

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

3 thoughts on “Mail…

Comments are closed.