Mircia Muntean a “câştigat” Primăria Deva

Mircia Muntean, primar al municipiului Deva în ultimii 12… mulţi ani, a câştigat, pentru a patra oară, fotoliul de primar. Este un primar 4X4, aşa cum şi-a dorit.

Se pare că Muntean a adunat 59 la sută din sufragii din primul tur de scrutin, fără a mai fi nevoie de o “bătălie”. Cifrele le am de la o colegă, nu bag mâna în foc pentru nimic, da’ sunt aproape sigură că informaţia e pe bune.

Devenii au muşcat “momeala” şi n-au simţit praful aruncat de Mircia în ochi, sau chiar sunt mulţumiţi de primarul lor? Mi-ar plăcea să ştiu, deşi sunt cam scârbită de campania electorală care, iată, pentru deveni, nu se mai repetă.

This entry was posted in la grămadă and tagged , , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

8 thoughts on “Mircia Muntean a “câştigat” Primăria Deva

 1. tudor ROMANIA

  eu auzisem de 71%.
  oricum sper sa fie eronate datele :)
  nu merita sub nici o forma.

 2. simona CANADA

  Ma bucur ca primarul Devei a reusit sa faca multe proiecte pt deveni comparativ cu alti primari din alte orase.Felicitari d-nule primar si Dumnezeu sa te binecuvinteze!

 3. luminita CANADA

  Felicitari! Schimbarea in bine se vede, avind in vedere cum arata Deva acum 12 ani! Bravo!

 4. Diana ROMANIA

  daca dom’primar ii asa bun ar face bine sa ne aduca niste profesori sa facem dansuri hip-hop pt k suntem o gramada din deva kre ne dorim acest lucru…k la urma urmei si noi il votam ;)

Comments are closed.