Muzică: Def Leppard

Chiar nu am pretenţia că pun pe blog noutăţi. :D

Nu de alta, dar melodia asta e din anul 1993. Spre ruşinea mea, abia acum am descoperit-o, la Radio Guerrilla. M-am trezit întrebându-mă ce melodie de-a lui Jon Bon Jovi e asta şi de ce nu o ştiam.

Întrebare pentru cunoscători: aşa-i că vocea domnului ăstuia seamănă foarte mult cu a lui Jon Bongiovi?

Def Leppard – Two Steps Behind

EDIT:
Era foarte… devreme când am pus melodia pe blog, bine că măcar pe Trilubilu am scris corect numele: Def Leppard. Scuuuuze!

EVEN LATER EDIT: Am scos embedul de la Trilubilu, pentru că mi-a şters fişierul. Noi să fim sănătoşi, noroc că există YouTube!

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

7 thoughts on “Muzică: Def Leppard

 1. Winnie ROMANIA

  Def Leppard sunt super si am toate albumele lor.Mie nu-mi pare ca vocile seamana, Joe Elliot are un timbru mai metalic si pe urma mai e si accentul de englezoi ;)

 2. nusa ROMANIA

  Denisa , voi prindeti acolo City FM? Am ascultat si eu Guerilla dar de vreo 2-3 ani (nu stiu cand s-a lansat) numai City.E rock suta la suta , putine stiri , e super.Au si pe net live .Acum depinde totusi de ce muzica asculti.

 3. brontozaurel ROMANIA

  – e cu un singur ‘f’ si 2 de ‘p’
  – vocea lui Joe Elliott nu prea seamana cu ca a lui Jon Bon Jovi in urechiusele mele
  – melodia e mai veche, dar a ramas pe afara cand au scos Hysteria asa ca a aparut abia pe Retro Active
  – merg pe 8 iulie sa-i vad (si sa-i aud bineinteles :D ) cu toate ca pentru mine nu mai sunt la fel de la moartea lui Steve :(

 4. Denisa ROMANIA

  Brontozaurel, merci de corectură. Am editat doar numele postului, nu am mai umblat şi la adresă.
  Winnie, mie tot mi se pare că seamănă mult vocile celor doi.
  BeTa, eu m-am născut în 1982 şi nu am auzit-o până ieri. :(

 5. Denisa ROMANIA

  Nuşa, nu am ascultat City FM, dar o să ascult pe net, să văd ce muzică au. Eu aveam impresia că au muzica pe care-o au şi celelalte posturi de radio “uşoare”, gen Radio 21. Da’ o să ascult!
  Merci de pont! ;)

Comments are closed.