Se schimbă numerotaţia telefonică

Din 3 mai, toate numerele de telefon din reţeaua Romtelecom se vor transforma prin adăugarea prefixului naţional 0 şi indicativul ariei geografice.
Astfel, numărul de telefon 222.222 din judeţul Hunedoara devine 0254-222.222. Hai, că nu-i greu, noi, ăştia cu eRDeeSh, folosim sistemul respectiv de câţiva ani şi nu ne doare.

Cică “furnizorul care beneficiază de numere formate din şase şi şapte cifre are un avantaj concurenţial faţă de cei ai căror abonaţi formează numărul întreg de 10 cifre”. Vez’ de treabă, mie de când au apărut şi alţi furnizori de servicii de telefonie fixă, numerele din reţeaua Romtelecom mi se par învechite… era şi timpul să treacă la noua numerotaţie. Să-i vezi acu’ pe bieţii ţărani…

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

One thought on “Se schimbă numerotaţia telefonică

  1. Mihai Voiculescu ROMANIA

    in curand portabilitatea numerelor ;) numarul de rds si servicii romtelecom. sau invers. vor fi portabile orice numar de fix intre ele sau mobile intre ele. insa nu mobil-fix sau fix-mobil.

Comments are closed.