Sighişoara – poze

Pentru că nu am putut selecta mai puţin de 88 de poze făcute week-end-ul ăsta la Sighişoara, voi pune doar câteva aici, albumul întreg putând fi văzut aici: http://www.ipernity.com/doc/denisuca/album/76760.

sighisoara2008 13

A fost superb, plimbându-mă prin cetate am simţit că păşesc într-o poveste. Ador oraşele cu clădiri vechi, iar la Sighişoara cel mai mult îmi plac casele înguste, înalte şi înghesuite. Sighişoara este pur şi simplu superbă şi trebuie vizitată măcar o dată-n viaţă, având în vedere că este singura cetate locuită din estul Europei!

sighisoara2008 40

This entry was posted in la grămadă and tagged , on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

8 thoughts on “Sighişoara – poze

 1. oaki ROMANIA

  eu ador orasul ala.chiar ma gandeam daca o sa faceti poza la cafe julius;)).
  v-ati distrat frumos.pacat ca in ultima zi doar.

 2. h3l3ne ROMANIA

  Am fost si eu, de asemenea la Sighisoara la editia de anul acesta a Festivalului Medieval, sunt frumoase pozele!
  Sighisoara este frumoasa in toate colturile, poza cu parcul central pare o adevarata oaza in mijlocul caselor.
  Go Sighisoara!

 3. shob ROMANIA

  Zorzoane ti-ai luat? Dupa ce te-am citit (pe tine si pe altii care ati fo la Sighi) m-am dus la shopping de zorzoane; numa’ asa de nervi ca nu am putut si eu ajunge. da’ oricum nu se compara cu cele de-acolo… nu au acelasi farmec.

Comments are closed.