Schimbări

Pe blogul meu au apărut unele modificări pe care nu le-am mai explicat, pentru că am considerat că n-are sens să-mi plictisesc cititorii cu [încă] un post despre schimbarea temei. Totuşi, se pare că un astfel de post ar fi fost binevenit, din moment ce Cătă mi-a spus pe messenger că arată bine şi că o face acolo pentru că pe blog nu am scris nimic.

Aşadar, am o temă WordPress nouă, Freshy 2, pe care încă nu am apucat s-o modific prea mult, excepţie făcând imaginea din background, care trebuia să fie portocalie, dacă tema are [deocamdată] mult verde. Faţă de tema de până acum, are câteva chestii în plus, nu face urât la link-uri de genul http://denisuca.com/tag/pitici, îmi permite să afişez citate (b-quote) şi multe altele.

Schimbarea care nu se vede constă în upgrade-ul la WordPress 2.5, cu care încerc să mă obişnuiesc. Mulţumiri, din nou, lui Siropel, pentru ajutor [de fapt, pentru că a făcut tot :D ]

Există în România persoane care poartă numele Blegu şi Jegu. Mi se pare foarte tare, dar încă nu există nici un Visurât. :(

Altfel, sunt bine, relativ sănătoasă, dar foarte obosită şi ca să fiu “aptă” pentru Blogaria 3, trebuie să dorm. Mult. Aşa că pun pe pauză tot ce ţine de blog sau de muncă şi mă îndrept, voioasă, spre pat. Ne “citim” pe seară sau mâine!

This entry was posted in la grămadă and tagged on by .

About Denisa Bârgău

Treișpe ani încheiați în presă [la butoane, adică tehnoredactor, corector, de-astea], bloggeriță din 2006, nevastă din 2008. Scriu despre ce-mi place, dar și despre unele chestii care mă enervează. Îmi place să scriu, dar urăsc să mă descriu, așa că mai bine mă descoperi citindu-mă.

9 thoughts on “Schimbări

 1. Adi aka LunaViteB ROMANIA

  Îmi place noua temă dar îi lipseşte ceva…
  DAP! Am găsit! Alt logo! Ceva marca Denisuca. Eventual şi tricoul tău (ăla de la sheepses, să nu îi treaca la vreun prost prostii prin cap) aruncat într-un colţ ar sta bine.

  Era să uit: reclama mică de la neogen e albastră. Nu dă bine :)

 2. Denisa ROMANIA

  Faviconul nu e destul?
  Eu zic că tot blogul este “marca Denisuca”, pentru că e scris de mine… de acord? :P

 3. Adi aka LunaViteB ROMANIA

  Nu am observat faviconul. Totul este marca Denisuca mai puţin logoul :D Nu-mi schimb părerea! Schimbă logoul şi make me happy! :)

 4. Blegoo UNITED STATES

  Urasc culorile…(asa sunt eu, mai “manafian” la culori…) dar iubesc pe proprietar!
  :)

Comments are closed.